Brandul de haine Cycleband vine cu surprize in acest weekend, in Bucuresti Mall si Orhideea

BUCURESTI - 25 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Weekendul 26-28 septembrie aduce vouchere valorice, vouchere de reducere, rechizite cadou, sesiuni de facepainting si personaje de poveste in magazinele Cycleband din Bucuresti Mall si Centrul Comercial Orhideea

Cycleband colectia toamna-iarna

Cycleband colectia toamna-iarna

Brandul de haine pentru copii, Cycleband, isi propune sa fie locul in care parintii si copiii sa gaseasca dincolo de articole de vestimentatie, si acea lume a copilariei cu zambete, culoare, jocuri.

Astfel, in magazinul Cycleband din Bucuresti Mall, in perioada 26-28 septembrie, cei mici sunt asteptati de personaje de poveste sa intre in lumea copilariei. Vouchere valorice, vouchere de discount, rechizite cadou pentru ca juniorii sa fie pregatiti, dar si la moda acum ca a inceput scoala, sunt doar cateva dintre surprizele din acest weekend. In plus, sesiunile de facepaiting din magazin vor completa experienta Cycleband.

Si in locatia Cycleband din Centrul Comercial Orhideea, personajele costumate si veselia ii vor intampina pe copii. Pe 27-28 septembrie, intre orele 11.00-15.00, acestea ii vor invita pe parinti in magazine pentru a vedea ultima colectie de toamna-iarna, beneficiind, desigur de oferte speciale: discounturi, dar si vouchere valorice. Aici, se va continua cu sesiuni de facepainting, totul pentru a le oferi copiilor un weekend de neuitat.

Pe pagina de facebook oficiala: https://www.facebook.com/pages/Cycleband-Romania puteti gasi mai multe detalii.