Celebrul brand italian de haine Cycleband deschide pe 12 septembrie doua magazine in Bucuresti

BUCURESTI - 11 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pe 12 septembrie, Cycleband deschide 2 magazine in Bucuresti. Centrul Comercial Orhideea si Bucuresti Mall sunt locatiile in care toti parintii si copiii sunt asteptati.

Celebrul brand italian de haine Cycleband deschide pe 12 septembrie doua magazine in Bucuresti

Celebrul brand Italian de haine pentru copii, Cycleband vine si la Bucuresti. Prezent pe piata din Romania de la inceputul anului, in Atrium Arad Mall si Afi Palace Ploiesti, acum, odata cu inceperea scolii, Cycleband, isi lanseaza colectia de toamna-iarna si in doua locatii noi din Bucuresti, parte a planului de extindere de 10 magazine noi.

Pe 12 septembrie 2014, va avea loc inaugurarea a doua magazine noi Cycleband in Bucuresti Mall si in Centrul Comercial Orhideea. Pentru parintii si copiii care vor fi alaturi de Cycleband in ziua lansarii, au fost pregatite multe surprize. Cauta promoterii nostri din mall-uri sau da like si descarca de pe pagina noastra de Facebook voucherul tau cadou de 20 lei, pentru cumparaturi ulterioare. Si surprizele nu se opresc aici, afla mai multe detalii in magazine.

Culoare, joc si joaca, combinatii aparte de materiale, croieli italienesti inedite, toate acestea sunt atributele de baza ale hainutelor Cycleband – un brand pentru copii cu varste cuprinse intre 0-14 ani.

Colectia de toamna-iarna din magazine surprinde prin imprimeuri vesele: dungi orizontale rupte parca dintr-un peisaj aramiu, buline supradimensionate, accesorii colorate, dantela, jeansi, catifea. Fie ca e vorba de stilul smart-casual, sport sau classic, Cycleband gaseste pentru personalitatea fiecarui copil, ingredientele cheie ale unei tinute de succes.

Noutati despre Cycleband Romania pot fi gasite aici: https://www.facebook.com/pages/Cycleband-Romania, dar si pe site-ul oficial ce urmeaza a fi lansat in curand www.cycleband.ro