In acest weekend, la Cycleband, al doilea produs cumparat vine cu 50% reducere

BUCURESTI - 10 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Toamna vine la Cycleband cu oferte speciale. Astfel celebrul brand italian de haine pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 14 ani, are in octombrie o surpriza mult asteptata: 50% reducere la cel de-al doilea produs achizitionat.

In acest weekend, la Cycleband, al doilea produs cumparat vine cu 50% reducere

In perioada 10-12 octombrie, celebrul brand intalian de imbracaminte pentru copii, Cycleband, vine cu o oferta de nerefuzat: 50% discount la cel de-al doilea produs achizitionat. Reducerea se aplica celui mai ieftin produs. Promotia se desfasoara in limita stocului disponibil in magazine Cycleband din: Bucuresti Mall, Atrium Center Arad, Centrul Comercial Orhideea, Ploiesti Shopping City.

Colectia de toamna-iarna Cycleband isi propune sa fie alegerea ideala cand vine vorba atat de hainele, si mai nou, de incaltamintea copiilor cu varste cuprinse intre 0-14 ani. Piesele de vestimentatie ale acestui sezon sunt concepute pentru a oferi celor mici posibilitatea de a fi la moda, dar de a-si scoate in evidenta si personalitatea.

Astfel, stilul Smart Casual evidentiat prin sacouri chic, pantaloni in carouri, camasi colorate este perfect pentru activitatile de zi cu zi de la scoala. Stilul Sport vine si el cu articole atipice, imprimeuri si forme menite sa sublinieze energia celor mici: veste, tricouri cu mesaje amuzante, pantaloni cu buline.

In plus, lumea Cycleband inseamna si accesorii menite sa completeze  si cele mai pretentioase tinute ale domnisoarelor, dar si articole colorate ce pot scoate din anonimat si cea mai serioase tinuta.

Cycleband vine in fiecare saptamana cu oferte speciale si discounturi pentru clientii sai, pentru ca intelege cat de important e pentru acestia sa le ofere copiilor lor cele mai inedite si la moda tinute.