Plannja deschide prima sa fabrica in Romania

BUCURESTI - 3 decembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Producătorul suedez de tiglă si profile metalice, Plannja AB, a inaugurat joi, 3 decembrie 2009, la Răcăciuni, judeţul Bacău, prima sa fabrică de producţie. Cu o capacitate de producţie de 50.000 de metri pătraţi pe luna, fabrica de la Răcăciuni, în valoare de 2,2 milioane de Euro, este prima etapă dintr-un plan de investiţii de 9 milioane de Euro. Cele două linii de producţie de la Răcăciuni, complet automatizate, vor fabrica tablă cutată pentru uz rezidential şi industrial.

Producţia locală îi va oferi companiei suedeze un avantaj competiţional pe piaţa de profil din România, printr-o livrare mai rapidă la preţuri avantajoase a produselor sale, dar şi un pilon de dezvoltare pentru ţările vecine.

Prezent la lansare, vicepreşedintele şi marketing managerul Plannja AB, Jan Johansson, a declarat că firma pe care o reprezintă a decis să investească în România în ciuda dificultăţilor pe care le întâmpină economia mondială şi, în special, sectorul construcţiilor. “Plannja produce ţigle şi profile metalice pentru orice tip de vreme, pentru cea bună, dar mai ales pentru cea rea, iar noi ne continuăm strategia de dezvoltare indiferent de vremuri”, spune Jan Johansson.

La rândul său, şeful operaţiunilor Plannja pentru Europa Centrală şi de Est, Stanislaw Tytz, se declară mândru de investiţia de la Răcăciuni. “Primul pas pentru dezvoltarea regională a Plannja a fost făcut. Am ales România pentru că este o piaţă semnificativă şi cu un potenţial deosebit în sectorul construcţiilor.”, declară Stanislaw Tytz, preşedinte şi CEO al Plannja CEE.

“Consumatorii din România sunt din ce în ce mai exigenţi. Îţi doresc calitate, un preţ accesibil, livrare şi service pe măsură. Iar dacă vrei să fi printre primii în piaţă, trebuie să cunoşti şi să răspunzi corespunzător aşteptărilor consumatorilor”, a încheiat Preşedintele Plannja România, Nicola Bocaciu.

Răcăciuni, Bacău
03.12.2009

Despre Cyrano Media

Plannja este unul din liderii de piaţă din Europa în ceea ce priveşte materialele de construcţii din tablă de oţel. În sortimentul de producţie intră profile pentru pereţi şi acoperiş, tablă tip ţiglă, tablă plană, casete de faţadă, sisteme de preluare şi evacuare a apelor pluviale, panouri izolante, structuri pentru armare, precum şi elemente pentru protecţia acoperişului. Plannja este o garanţie pentru calitate şi funcţionalitate – Plannja, it Works. În anul 2007 Plannja a împlinit 40 de ani.

Telefon: 0234/251111, 251288, 251071, 251072, 251076; Fax: 0234/251300;
E-mail: plannjadep@zappmobile.ro, depozit.racaciuni@plannja.ro

depozit.racaciuni@plannja.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cyrano-media/plannja-deschide-prima-sa-fabrica-in-romania