DaBuzz Events a pus la cale prezentarea MySelfmotion a Mihaelei Glavan

BUCURESTI - 27 octombrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cladirea Ark din Calea Rahovei (sediul fostei Burse Romane de Marfuri) a fost gazda evenimentului din 22 octombrie, pus la cale pana in cele mai mici detalii de DaBuzz – events&events&events, micuta firma devenita deja celebra in lumea fashion din Bucuresti pentru punerea in scena a prezentarilor unora dintre cei mai titrati creatori de moda romani.

DaBuzz Events a pus la cale prezentarea MySelfmotion a Mihaelei Glavan


Catwalk argintiu, lumini inteligente, plasme si un decor industrial transformat in locul perfect pentru o prezentare de moda. Plus mai bine de 600 de invitati care au raspuns prezent invitatiei facute de Mihaela Glavan, designerul de pantofi, la prezentarea colectiei sale de primavara-vara 2009 - MySelfmotion.

“Este cel de-al patrulea eveniment pe care Mihaela Glavan il lucreaza cu noi si cred al zecelea eveniment de fashion pe care il orchestreaza DaBuzz de cand ne-am infiintat si am inceput sa organizam evenimente facute cu migala si cu suflet. Mihaela a avut de la inceput incredere neconditionata in noi, desi nu aveam un “nume” si impreuna am reusit sa aducem publicului unele dintre cele mai apreciate prezentari de moda din Romania ”, declara Alexandra Martoiu, managing partner DaBuzz.

“Ne place munca asta in fashion, ne plac oamenii extrem de creativi si de deschisi la ideile nostre iesite din tipar, pentru ca in general numai din astea avem. Exista insa si o mica “frustrare” muncim foarte mult pentru ca o prezentare de moda sa arate impecabil, in fiecare amanunt al sau, iar evenimentul se termina in... 10 minute. Glumesc! Nimic nu se compara cu sentimentul de implinire de la sfarsitul unui eveniment reusit”, povesteste Irina Enea, cea de-a doua asociata in DaBuzz.

DaBuzz - events&events&events este o firma de BTL infiintata de catre Alexandra si Irina in ziua in care s-au hotarat sa renunte la joburi si pozitii extrem de bine platite intr-o mare companie farmaceutica. “Asta a fost visul nostru – sa facem evenimente speciale, cu un concept, o idee in spate si cu mare atentie la detalii, pentru ca de cele mai multe ori detaliile sunt cele care sunt pierdute din vedere la evenimentele la care am tot participat pana sa ne hotaram sa ne apucam de asta”, adauga cele doua fete DaBuzz.

DaBuzz are in program pentru perioada urmatoare cateva petreceri de firma, de sfarsit de an, alte doua prezentari de moda si un Christmas Party memorabil pentru o companie multinationala.

www.dabuzz.ro

Despre Da Buzz events&events&events

Da Buzz events&events&events
Enea Irina
0722 673 550
buzzus@dabuzz.ro
irina@buzzus.ro