Afla ca poti studia in Germania fara a sti limba germana - Pavilion german la RIUF 2008

BUCURESTI - 12 martie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Germania isi prezinta programele de studii in Germania prin Serviciul de Schimb Academic German (DAAD) si opt universitati participante

In acest weekend (15.-16.03.2008) va avea loc in incinta Teatrului National din Bucuresti editia a 4-a a RIUF. Cu aceasta ocazie vor fi prezente cu cate un stand pe langa biroul de informare al Serviciului de Schimb Academic German (DAAD) si urmatoarele institutii de invatamant superior din Germania: Globe Business College (München), Jacobs University (Bremen), Baden Württemberg International, International University in Germany (Bruchsal), Universität Freiburg, Fachhochschule Esslingen, TU Bergakademie Freiberg, Murmann School of Global Management and Economics (Kiel).

Acestea prezinta atat posibilitatile generale de studiu cat mai ales programe special create pentru studentii straini, programe la care studiul se desfasoara exclusiv in limba engleza.

Informatii despre acestea precum si despre programul de burse al DAAD le puteti obtine la standurile pavilionului german, situat la etajul 3.

Serviciul de Schimb Academic German (DAAD) va fi de asemenea prezent si la editiile RIUF 2008 care vor avea loc la Timisoara, in data de 19.03.2008 in incinta CCIAT CRAFT, si la Iasi in data de 21.03.2008 in incinta Casei de Cultura a Studentilor.

Despre DAAD Serviciul de Schimb Academic German

Pavilion german la RIUF 2008
Centrul de Informare DAAD
Intr. Amzei nr. 1
010346 Bucuresti
Tel: +40 21 310.15.40
Mail: info@daad.ro
http://www.daad.ro

info@daad.ro