DaAfaceri cauta talente!

BUCURESTI - 4 octombrie 2010

Comunicat tip General in ONG

In perioada 1 octombrie-20 octombrie, Asociatia Studenteasca DaAfaceri organizeaza o campanie de recrutare de noi membri, ce va avea loc in mai multe universitati, precum: A.S.E., S.N.S.P.A, Universitatea Bucuresti, Facultatea de Politehnica Bucuresti.

DaAfaceri cauta talente!

Asociatia Studenteasca DaAfaceri este in cautare de noi membri, studenti ce cauta sa isi exploreze talentele, sa experimenteze si sa invete alaturi de o echipa profesionista, prietenoasa si proactiva. Studentul care se incadreaza in profilul cerut de organizatie trebuie sa fie proactiv, sa creada in propriile capacitati, sa vrea sa contribuie la schimbari, sa fie responsabil, deschis, entuziast si sociabil, cu spirit de initiativa.

Pentru a se inscrie studentul trebuie sa trimita, pe adresa de e-mail recrutari@daafaceri.ro, o descriere de minim jumatate de pagina, maxim o pagina cu cerinta: “Spune-ne ce ai facut pana acum, cu ce te mandresti, ce stii sa faci, ce talente ai, ce pasiuni, ce planuri de viitor sau orice altceva iti trece prin minte. Ajuta-ne sa cunoastem cate ceva despre tine si convinge-ne ca trebuie sa te cunoastem si mai mult.”

De asemenea, pe data de 19 octombrie, DaAfaceri va organiza o conferinta de prezentare, locatia si ora urmand a fi anuntate pe site-ul oficial al organizatiei (www.daafaceri.ro). Participarea la aceasta conferinta este libera.

Despre DaAfaceri

DaAfaceri este o organizatie de studenti din ASE infiintata in 2003. Dafi urmareste dezvoltarea spiritului antreprenorial in randul studentilor si dezvoltarea profesionala a acestora pentru o mai buna integrare in mediul de afaceri din Romania.

recrutari@daafaceri.ro
info@daafaceri.ro