Imagineaza-ti cum ar fi sa faci parte din echipa DaAfaceri!

BUCURESTI - 2 octombrie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, ONG

Live site

In perioada 1-18 octombrie, Asociatia Studenteasca DaAfaceri da startul unei noi sesiuni de recrutari.

Imagineaza-ti cum ar fi sa faci parte din echipa DaAfaceri!
 Logic will take you from A to B, Imagination will take you everywhere.  

Albert Einstein

Fie ca esti student in anul I, II, III sau masterand, te invitam sa iti imaginezi cum o sa iti exprimi pasiunea si o sa te distrezi impreuna cu viitorii tai colegi si prieteni din DaAfaceri.

Esti interesat de IT, creatie, vanzari, PR, HR, relatii internationale sau cercetari?

Noi te sustinem si te ajutam sa iti duci pasiunea la un alt nivel, sa experimentezi si sa explorezi.

Cum? Prin traininguri specializate, acces la conferințe și evenimente, networking cu antreprenori de succes.

And to top it all off, prin activitățile din cadrul departamentelor noastre (International Management - IM, Creație, PR, Vânzări, HR, Cercetări de marketing). De asemenea, poți fi chiar tu cel care stă în spatele proiectelor precum Business Intro sau Event Academy.

Daca si tu esti un visator cu sperante mari, JOIN THE TEAM! Aplica pana pe 18 octombrie!

Vino sa faci parte dintr-o organziatie care cultiva spiritul antreprenorial, unde vei gasi oameni dornici sa fie alaturi de tine in dezvoltarea personala si profesionala si alaturi de care iti va fi mai usor sa gasesti drumul de la talent la succes!

Formularul de aplicare, alaturi de alte informatii despre organizatie si proiectele noastre, il gasesti pe www.daafaceri.ro . Ne poti urmari si pe pagina de Facebook, unde va vom tine la curent cu toate noutatile.

 

Despre DaAfaceri

Despre DaAfaceri

DaAfaceri este o organizatie nonguvernamentala, apolitica si nonprofit din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, infiintata in martie 2003.

DaAfaceri urmareste, de 10 ani, dezvoltarea spiritului antreprenorial in randul studentilor si dezvoltarea profesionala a acestora pentru o mai buna integrare in mediul de afaceri romanesc, fiind Junior Entreprise in cadrul confederatiei internationale JADE.

Taguri: Recrutaredaafaceri