DAB AUTO SERV


Descrierea companiei DAB AUTO SERV

DAB AUTO SERV – Service autorizat Hyundai

DAB AUTO SERV a fost înfiinţat în anul 2000, având ca activitate principală întreţinerea şi repararea autovehiculelor. Ulterior s-a demarat şi comerţul cu piese de schimb originale, atât local cât şi la nivel naţional, prin reţeaua de service-uri independente.

Activitatea societăţii a cunoscut o evoluţie rapidă de la înfiinţare şi până în prezent, devenind un competitor important pe pieţele locale, atât în ceea ce priveşte service-ul auto, cât şi partea de comercializare şi distribuţie a pieselor şi componentelor de schimb.

Cu o echipă de peste 80 angajaţi, societatea atinge o capacitate de lucru de circa 980 de autoturisme reparate lunar. Capitalul social al firmei este 100% privat şi în prezent a ajuns la valoarea de 4.000.000 lei. După o experienţă de lucru de aproape 10 ani, intrarea DAB AUTO SERV în reţeaua de reparatori autorizaţi Hyundai a fost un pas firesc.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi: Robert ADAM, Coordonator PR, tel. 0744 866 516, e-mail: media@dabauto.ro
Regulamentul promoţiei HAPPY CARD este disponibil online pe www.dabauto.ro.

Comunicate DAB AUTO SERV :

Vezi toate comunicatele companiei DAB AUTO SERV.