Telefoanele Blackview, unul dintre cele mai bune pariuri pentru viitor

BUCURESTI - 29 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Sunt toate sansele ca numele de Blackview sa nu iti spuna nimic. Atunci cand afli ca este un brand care produce telefoane, cel mai probabil te gandesti la Blackberry sau autohtonul Allview si iti inchipui o fuziune intre cele doua.

De fapt, Blackview este o companie chinezeasca (la fel ca multe alte companii de succes ale momentului) care inca de la aparitia sa din Mai 2016 si-a stabilit un drum clar: acela de a produce telefoane ultra rezistente la preturi competitive.

Ce au special telefoanele Blackview?

Majoritatea modelelor ies in evidenta prin aspectul diferit, care contureaza clar ideea unor telefoane extrem de rezistente. In general, telefoanele producatorului chinez sunt ultra rezistente la socuri, pot face fata cu brio scufundarilor si sunt ideale intr-un mediu cu praf. Numeroasele filmulete pe care le poti descoperi pe internet iti dezvaluie modele Blackview scufundate in vopsea, aruncate de la etaj sau solicitate in fel si chip, care la sfarsitul zilei functioneaza cat se poate de normal.

Pe langa rezistenta, Blackview asigura si dotari de ultima generatie, cum ar fi camere Sony Ultra performante, procesoare puternice si mai nou conectivitate 5G. Foarte multe dintre telefoanele acestui producator sunt create in asa fel incat sa socheze prin valori, asadar, nu trebuie sa te mire faptul ca vei gasi telefoane cu baterii de 13000 de mAh sau telefoane dotate cu camera termala

Cel mai special element al acestor telefoane este pretul, care este imbatabil in lupta cu telefoane cu specificatii similare de la alti producatori.

Ce spun utilizatorii despre telefoanele Blackview?

In general, utilizatorii gasesc aceste telefoane uimitor de bune pentru pretul pe care il au. Este adevarat ca modelele initiale prezentau destul de multe probleme legate de baterie, calitatea camerei sau software. Partea buna este ca producatorul a reusit cu fiecare model sa gasesca noi solutii pentru a rezolva problemele vechi si a inovat mereu. Astfel, telefonul care urmeaza sa fie lansat la sfarsitul anului 2020 va fi primul telefon 5G cu rezistenta foarte mare la socuri fizice si cel mai probabil va avea o camera foto uimitoare si numeroase tehnologii inedite.

Merita sa investesti intr-un telefon Blackview?

Cu siguranta, da. Daca esti o persoana pasionata de tehnologie, insa nu ai suficient buget pentru a achizitiona un telefon produs de branduri extrem de cunoscute, care are un cost de peste 1000 de euro, poti gasi tehnologiile pe care le cauti la un telefon Blackview, pe care vei plati mai putin de jumatate.

De asemenea, merita sa investesti intr-un astfel de telefon daca lucrezi intr-un mediu cu mult praf, un mediu umed sau unul in care exista mereu riscul de a-l scapa din mana. Daca in cazul partii software cei de la Blackview mai au de rezolvat anumite probleme, in ceea ce priveste rezistenta fizica ofera unele dintre cele mai dure telefoane de pe piata.