Samsung lanseaza ecograful care permite vizualizarea fatului cu tehnologia 5D

BUCURESTI - 27 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Ecograful UGEO H60 de la Samsung , cu ajutorul tehnologiei 5D FRV (Feto Realistic View), permite vizualizarea trasaturilor faciale ale fatului la o calitate nemaintalnita pana acum.

Tehnologia Ecografica 5D FRV (Feto Realistiv View)

Tehnologia Ecografica 5D FRV (Feto Realistiv View)

In cadrul targului ”Medica” de la Dusseldolf desfasurat in noiembrie, Samsung a lansat  ecograful UGEO H60, un aparat dedicat domeniului obstetrica-ginecologie. Acesta  aduce cu sine mai multe elemente inovative, printre care si tehnologia 5D  FRV™ (Feto Realistic View), ce inlesneste vizualizarea trasaturilor faciale ale fatului cu maxima claritate. (Click aici pentru imagini ecografice 5D).

Ce reprezinta insa 5D in ecografie? Ecografia 3D inseamna reprezentarea tridimensionala a fatului intr-o imagine statica. Ecografia 4D adauga inca o dimensiune, timpul, si astfel putem vedea  miscarile fetei si ale membrelor la fat. La ecografia 5D dimensiunea suplimentara este data de deosebita  acuratete a detaliilor, acuratete construita prin tehnologiile de ultima ora pe care Samsung le-a elaborat.

Samsung a folosit totodata si expertiza pe care o detine in domeniul  electronicelor de larg consum, oferind o integrare superioara a produselor sale. Astfel, mamicile vor putea descarca imaginile rezultate dintr-o ecografie realizata cu UGEO H60 direct pe smartphone sau pe tableta, utilizand o aplicatie numita ”Mammy Note”, aplicatie care ruleaza pe sistemul de operare Android.  

Ecograful UGEO H60 se distinge si prin calitatea imaginilor oferite, in special datorita monitorului LED cu diagonala  de 18.5  inchi (47 cm), calitate comparabila cu cea a vechilor monitoare analogice. Cu un Doppler imbunatatit, un design ergonomic si multe functionalitati ce sporesc productivitatea utilizatorului, UGEO H60 va fi un concurent serios pe piata ecografelor, dominata  intotdeauna de nume mari ale electronicii mondiale.   

Aparatul impreuna cu tehnologia 5D vor fi disponibile si in Romania la inceputul anului viitor, prin intermediul firmei Danson.

Ecografele de la firma Danson acopera o intreaga gama de domenii de aplicatii: general, cardiologie, endocrinologie, fertilitate, musculocheletal, neurologie, obstetrica-ginecologie, pediatrie, radiologie si urologie.

Despre DANSON

Firma DANSON a fost fondata in anul 1993 si este specializata pe importul, distributia si service-ul aparaturii medicale, in special ecografe.

In calitate de distribuitor exclusiv al companiei Samsung, a oferit intotdeauna ecografe de inalta calitate, in pas cu noile tehnologii, la un pret accesibil.