Premiera absoluta: Acum primesti pe email pozele buchetului de flori comandat!

BUCURESTI - 20 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Pentru prima data in Romania, o florarie online iti trimite pe email poza florilor comandate (nu poza unui buchet de flori similar, ci a celui care va fi livrat la comanda TA), chiar in timpul livrarii.

Premiera absoluta: Acum primesti pe email pozele buchetului de flori comandat!

 

In comertul online, orice client  isi doreste sa fie sigur ca ceea ce comanda este exact ceea ce va primi. Pentru a spori increderea clientilor in shoppingul online, ne-am gandit sa incercam ceva inovator si totodata util.

Astfel, orice buchet comandat de la Floria este fotografiat  inainte de a pleca spre destinatar(a) si impreuna cu emailul de confirmare a plecarii buchetului, clientul primeste atasata si poza florilor pe care a dorit sa le trimita.De asemenea, poza cu buchetul de flori este disponibila nu numai pe email, ci chiar si in pagina comenzii din contul de client Floria.

Momentan, oferim aceasta facilitate de a primi poza buchetului de flori direct pe email numai clientilor care doresc livrarea in Bucuresti, dar Floria livreaza direct (prin curierii proprii, parteneri si francize locale) in toata Romania. In peste 40 de orase (inclusiv Bucuresti)  livrarea este GRATUITA si se livreaza in maxim 2 ore.

Despre DATA ONLINE MANAGEMENT

Despre Floria.ro:
Floria.ro, florarie online care ofera posibilitatea de a trimite flori si buchete persoanelor dragi in toata Romania, a aparut anul trecut in data de 1 august si incepand de atunci a adus continuu optiuni noi pentru clientii ei.In prezent , are parteneri/francize locale in peste 40 de orase din intreaga tara , unde livrarea se face gratuit.In chiar primul an de existenta ,2010, am primit titlul de Floraria anului la cea de-a 5-a editie a Galei Premiilor de E-Commerce.Desi suntem abia la inceput (in 12 zile implinim un an de existenta) ne putem lauda cu peste 7000 de clienti activi , 2400 fani pe FaceBook si peste 1000 de buchete superbe livrate in fiecare luna.