datastax    

Comunicate de presa si evenimente pe tema datastax

 • datastax. DataStax a fost plasat între liderii soluțiilor Big Data NoSQL

  datastax

  Bucuresti - 29 September 2016

  Comunicat de Relevance Management

  ... datastax , furnizor de top în domeniul bazelor de date NoSQL, a fost plasat între liderii soluțiilor Big Data NoSQL în studiul “ Forrester Wave: Big Data NoSQL” din trimestrul 3, ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: relevance , sudiu , big data , datawahouse , data management , datastax , forrester

  Vezi toate comunicatele de presa despre datastax

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul datastax.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la datastax. Informatiile despre datastax cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul datastax, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la datastax, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.