Unicdesign consolideaza identitatea vizuala a companiei Intend Computers

Cluj Napoca - 5 aprilie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Unicdesign, firma de creatie publicitara cu specializare si in 3D si design industrial, a incheiat la 31 martie contractul de consolidare a identitatii vizuale pentru Intend Computer SRL. Compania de distributie zonala de componente pentru calculatoare Intend Computers a trecut recent printr-o schimbare a numelui cu care se lansase initial, iar acum Unicdesign va asigura pentru aceasta firma consolidarea identitatii vizuale dar si promovarea outdoor (banner-e stradale, personalizare autovehicule, steaguri, etc.).

Unicdesign consolideaza identitatea vizuala a companiei Intend Computers

“Clientii au ales produsele noastre in urma prezentarii unui amplu portofoliu cu lucrari unice, de calitate, ale designerilor nostri. Consolidarea identitatii vizuale a companiei client precum si reprezentarea outdoor a acesteia reprezinta pentru firma noastra o buna oportunitate de demonstrare a capacitatii de creatie si a designului cu care iesim pe piata identitatii corporative” a declarat Adela Sana, managerul firmei Unicdesign. ”Site-ul firmei www.unicdesign.ro reprezinta un prim loc de expunere a proiectelor realizate de companie, iar acest aspect a fost atractiv si pentru clientii nostri, care, prin natura activitatii lor, sunt in contact direct, continuu, cu mediul web-site-urilor” a completat managerul Unicdesign.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/davantage-consult/unicdesign-consolideaza-identitatea-vizuala-a-companiei-intend-computers