Magazinul online Debo.ro are un nou proprietar !

BUCURESTI - 11 mai 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Retail, Internet

Sat-an SRL a achiziționat la începutul acestei luni magazinul online Debo .ro.

Comunicat:

11 Mai, 2012

Sat-an SRL a achiziționat la începutul acestei luni magazinul online Debo.ro .

Furnizorul de electronice și electrocasnice Ebono Electronics SRL prin magazinul online www.debo.ro s-a impus pe piața ca fiind unul dintre cei mai mari retailerii IT&C cu cele mai competitive prețuri de pe piata, retailer care încearcă prin fiecare acțiune să-și îmbunătățească serviciile și să ofere spre vânzare cele mai noi apariții în acest domeniu.

Sat-An S.R.L. este o companie infiintata in anul 1994 care si-a inceput activitatea prin comercializarea si montarea de Sateliti si Antene, de unde si provine numele de SAT-AN S.R.L..iar ulterior domeniul principal de activitate a devenit comertul retail de produse electrocasnice,

Compania insumeaza acum un numarul de peste 100 de angajati, 17 magazine specializate, distribuite geografic in 6 judete (Satu Mare, Salaj, Maramures, Bihor, Cluj si Arad) si 2 magazine on-line magazinieftin.ro si electrobiz.ro, acesta avand si showrooom in 2 mall-uri de prestigiu: Iulius Mall Cluj Napoca si Era Shopping Park Oradea.

Infiintarea propriei institutii de finantare, CREDIT SAT AN IFN SA, prin care clientii pot beneficia de credite avantajoase direct de la comerciant, oferirea celor mai competitive preturi de pe piata, dezvoltarea unor pachete de servicii conexe, si nu in ultimul rand respectul fata de client, au adus un plus de valoare serviciilor oferite de Sat-An si au contribuit enorm la dezvoltarea acestei companii.

Aceasta achiziție este o investiție de portofoliu, iar pentru noi, Debo.ro va reprezenta un nou canal de vânzare, un pas înainte în strategia firmei de a-și dezvolta domeniul principal de activitate și de a consolida pozitia pe piata de electronice si electrocasnice din Romania.

Având în vedere succesul înregistrat de către Debo.ro, Sat-An SRL dorește să pastreze aceleasi standarde de calitate a servicillor oferite clientilor și să-l mentina în randul celor mai bine cotate magazine online.

Jeanina Ionescu

Specialist Marketing

www.debo.ro

Sat-An SRL

Despre DEBO.RO

Debo.ro este furnizor online de electronice și electrocasnice, compania oferind consultanță pentru clienții săi în vederea alegerii produsului dorit. Consultanții Debo.ro sunt alături de clienți pe tot parcursul procesului de cumpărare, facilitând alegerea potrivită din peste 11.000 de produse: laptopuri, televizoare, componente PC, telefoane mobile, aparate foto, camere video sau mașini de spălat. Clienții beneficiază de prețuri extrem de accesibile, având posibilitatea de achiziționare a produselor și în 6 rate, fără dobândă, prin Card Avantaj.

Taguri: comert onlinevanzaridebodebo.ro