Q821 – Tableta QUICKTAB® cu ecran de 8” si procesor DUAL CORE acum in promotie !

BUCURESTI - 6 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

QUICKTAB® noul brand lansat pe piata romaneasca, propune prin produsele sale acces la tehnologia mobila si la unele dintre cele mai performante procesoare pentru solutii mobile, astfel incat utilizatorul tabletelor QUICKTAB® sa fie incantat de eficienta acestora si in acelasi timp multumit de investitia facuta.

Q821 – Tableta QUICKTAB® cu ecran de 8” si  procesor DUAL CORE acum in promotie !

Tableta  QUICKTAB®   Q821 cu ecran de 8” si procesor DUAL Core acum in promotie!

QUICKTAB®  Q821 reprezinta tableta care va ofera un excelent raport pret performanta calitate pentru diagonala de 8”, reprezentand si dimensiunea optima pentru toate aplicatiile dorite.

Avand un ecran de 8" in format 4:3 (tip carte) tableta QUICKTAB®   Q821  reprezinta solutia optima pentru cei care doresc sa lectureze confortabil in formatul lor nativ  cartile, revistele  si articolele preferate dar si pentru cei care doresc a ruleze aplicatii sau jocuri avansate cat si pentru cei care doresc sa ruleze filme si poze in format Full HD pe televizorul lor de mari dimensiuni.

QUICKTAB®   Q821  vine echipata cu unul dintre cele mai puternice procesoare DUAL Core, RockChip 3066  1.6GHz  care atinge performante similare chiar cu ale unor procesoare QUAD. Dotata si cu un puternic procesor video QUAD Core, impreuna cu sistemul de operare Android 4.2.2 ,   QUICKTAB®   Q821  reprezinta  un top al performantei in categoria ei de pret.

Prin modulul WiFi incorporat, QUICKTAB® Q821 ofera acces la internet prin intermediul retelelor wireless disponibile.  Oferind si conectare pentru dispozitive OTG de tip USB, puteti conecta la tableta si alte dispozitive externe USB compatibile (tableta, mouse, modem 3G).

QUICKTAB® Q821 ofera posibilitatea efectuarii de videoconferinte prin intermediul camerei foto frontale incorporate respectiv functia de camera foto video de vacanta prin intermediul camerei foto de 2MPixeli de pe spatele tabletei.

Dotata cu iesire tip mini HDMI,  tableta QUICKTAB®   Q821 poate transforma monitorul sau televizorul dumneavoastra cu intrare HDMI  intr-un centru multimedia pentru vizionarea filmelor respectiv intr-un Smart TV cu acces la internet.

QUICKTAB® Q821 dispune de o memorie flash incorporata de 8GB la care se adauga card reader-ul tabletei ce va ofera posibilitatea introducerii unui card de memorie suplimentara (card tip Micro SD de pana la 32GB) putand creste astfel spatiul de stocare pentru programe, filme, etc.

Sunetul este redat prin difuzorul incorporat de 1W sau prin conectarea unui set de casti audio stereo, care impreuna cu media player-ul tabletei va oferii o excelenta auditie stereo.

Carcasa din aluminiu,  cu design slim si elegant confera siguranta si suportul ideal pentru performanta de lunga durata a tabletei QUICKTAB® Q821.

QUICKTAB® Q821 este acum disponibila in Romania in magazinele si pe site-urile on-line.

Informatii despre produsele QUICKTAB® pot fi accesate pe site-ul www.quicktab.ro.

DECK COMPUTERS INTERNATIONAL

Infiintata in 1992. Companie specializata in importul si distributia produselor IT&C. Distribuitor Autorizat SAMSUNG , LG , Healthy Line, QUICKTAB. SAMSUNG Service Center IT&C Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/deck-computers/q821-tableta-quicktab-cu-ecran-de-8-si-procesor-dual-core-acum-in-promotie