De cate ori v-ati analizat mainile la microscop?

Focsani - 27 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Ati avut vreodata curiozitatea sa investigati ce se intampla in microuniversul din jurul dumneavoastra, la locul de munca, de pilda? Atat ziua, dar mai ales cand toate luminile se sting? V-ati studiat mainile la microscop macar o data dupa ce ati atins primele 3 obiecte la serviciu? Noi am fost uimiti de o demonstratie facuta de Compania Deep Serv 2000, cei care au avut curajul sa-si insuseasca sloganul „curatenie in profunzime”.
Jucator de top in piata serviciilor de curatenie profesionala, civila si industriala, Deep Serv isi arata adevarata fata, aceea a companiilor predestinate sa fie lider.
Pregatindu-se permanent pentru confruntarea cu exigentele Uniunii Europene, Deep Serv 2000 companie cu sediul in Vrancea, dar cu acoperire in 11 orase dintre care 5 din Moldova, recomanda www.deep-serv.ro, ca si adresa reper al profesionalismului, al respectului fata de parteneri si in acelasi timp al responsabilitatii sociale, domeniu in care se arata deosebit de deschisi si implicati.
Va multumim pentru atentia acordata si invitam, atat mass-media, cat si partenerii interesati de acest domeniu si de noutatile ce apar, sa va inregistrati RSS-feed-ul conform instructiunilor de pe site, beneficiind astfel de operativitate.

Comunicat de presa din partea agentiei Media AD Matters (www.media-admatters.ro), consultantul de PR al organizatiei

Despre Deep Serv 2000

Deep Serv 2000 se afla pe piata serviciilor profesionale de curatenie civila si industriala din anul 2000. Activitatea noastra se desfasoara cu adevarat profesional incepand cu analizarea strategica a spatiului, a domeniului de activitate si evident ulterior a mijloacelor cele mai eficiente de a crea un mediu sanatos. Mai apoi intervenim natural, cu utilaje si echipamente de ultima generatie, de la simplu la complex, cu materiale consumabile de curatenie absolut ecologice si cu o echipa de peste 200 de colegi, superspecializata si mai ales 'curata' ca mentalitate.
Camelia OPREA,
Responsabil Departament Marketing
Mobil: + 40 743 226 611

camelia.oprea@deep-serv.ro