defrisari    

Comunicate de presa si evenimente pe tema defrisari

 • defrisari. Stejar multisecular taiat in Zona Snagov

  defrisari

  Snagov, Ilfov - 16 May 2013

  Comunicat de Fundatia SNAGOV

  FUNDATIA SNAGOV sustine CONSERVAREA COPACILOR SECULARI din padurile din nordul Bucurestiului, ZONA SNAGOV (foștii Codrii ai Vlasiei) si a BIODIVERSTATII celor DOUA ARII NATURALE PROTEJATE (lac și padure) și din zonele învecinate (pentru cele p ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: abuzuri , biodiversitate , fundatia snagov , snagov , defrisari

  Vezi toate comunicatele de presa despre defrisari

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul defrisari.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la defrisari. Informatiile despre defrisari cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul defrisari, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la defrisari, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.