del mar medical spa


Descrierea companiei del mar medical spa

Despre Del Mar Medical Spa

Del Mar Medical Spa pune la dispozitia clientilor sai cele mai moderne tratamente de medicina estetica cuprinse in pachete de remodelare si tonifiere corporala, anti-aging - mezoterapie corporala si faciala, augmentarea buzelor, injectii cu Botox, peeling chimic. Acestea din urma sunt completate de tratamente spa si de intretinere corporala.

Del Mar Medical Spa – se concentreza pe programe coerente de stress management, care pornesc de la evaluari complexe ale nivelului de stres si continua cu tehnici de relaxare dintre cele mai diverse (clasice, orientale, moderne, sofisticate si terapii complementare) si sedinte de consiliere psihologica.

Gama de servicii a Del Mar este completata de partea de recuperare medicala, care include fizioterapie (curenti de joasa, medie si inalta frecventa) si kinetoterapie (gimnastica asistata de fiziokinetoterapeut), proceduri dedicate celor aflati in procesul de recuperare dupa accidente sau interventii chirurgicale dar si celor cu afectiuni minore datorate posturii incorecte, lipsei de miscare, etc .

Comunicate del mar medical spa :

Vezi toate comunicatele companiei del mar medical spa.