Ice Mask – intinerire in 10 minute, la Del Mar Medical Spa

BUCURESTI - 30 octombrie 2008

Comunicat tip General in Sanatate

Del Mar Medical Spa are placerea sa va prezinte un tratament anti-aging dermato-cosmetic revolutionar.

Ice Mask este un tratament brevetat de compania elvetiana Liquid Ice Cosmeticals, medaliat cu aur ca inovatie internationala la Congresul Mondial de Medicina Anti-Aging din Las Vegas (decembrie 2007) si prezentat la numeroase expozitii mondiale.

Tratamentul actioneaza in doar zece minute, iar efectul dureaza o perioada indelungata. Ice Mask produce un efect imediat de blush, stimuland si revitalizand zona pometilor si a fruntii, care dau un aspect vizibil intinerit al fetei. Efectul pe moment este acela de piele mult mai fina, hidratata si revitalizata. Pe termen lung, principalele efecte ale mastii sunt: refacerea si intarirea structurii tesuturilor, stimularea productiei de colagen, imbunatatirea circulatiei sangelui in zona tratata, hidratarea profunda a pielii.
Masca actioneaza in cinci etape: primul efect de racire, racirea profunda, actiunea vitaminei C, efectul aloei vera si procesul de hidratare puternica.

Primul efect de racire stimuleaza capilarele si imbunatateste circulatia in zona tratata. Cercetarile medicale atesta ca procesul de racire profunda provocat de Ice Mask actioneaza ca un “exercitiu de fitness” produs la nivelul fetei, stimuland colageneza (productia de colagen), care intareste tesuturile. In acest fel, Ice Mask incetineste aparitia ridurilor si le atenueaza pe cele existente, sporind gradul de elasticitate si catifelare ale tesutului.

Vitamina C in concentratie mare protejeaza stratul exterior al pielii de efectele poluarii prin crearea unui strat protector si lupta impotriva efectelor radicalilor liberi. Aloe vera reface structura tesuturilor mature sau deteriorate de razele soarelui si ajuta pielea sa se relaxeze, lasand-o moale si catifelata.

Testele medicale au demonstrat ca Ice Mask are o putere de hidratare de pana la 500%, reduce sebumul cu pana la 70% si reechilibreaza PH-ul pielii, aducandu-l spre valoarea ideala de 4,5.

Ice Mask se adreseaza oricarei persoane, de orice varsta, cu orice tip de ten, care doreste sa aiba o piele proaspata si sa lupte impotriva efectelor trecerii timpului. Ice Mask este foarte utila si dupa orice procedura cosmetica, estetica sau chirurgicala, deoarece stimuleaza refacerea tesuturilor, reducand inflamatia si edemul.

Tratamentul este compus in totalitate din ingrediente naturale, antialergice, fara coloranti, conservanti sau parfumuri, fara efecte adverse, masca propriu-zisa fiind din matase naturala.

Tratamentul este disponibil la Del Mar Medical Spa, incepand din 15 octombrie 2008, atat ca si tratament de sine statator, cat si in combinatie cu tratamente spa sau medicale.

Despre del mar medical spa

Despre Del Mar Medical Spa

Del Mar Medical Spa pune la dispozitia clientilor sai cele mai moderne tratamente de medicina estetica cuprinse in pachete de remodelare si tonifiere corporala, anti-aging - mezoterapie corporala si faciala, augmentarea buzelor, injectii cu Botox, peeling chimic. Acestea din urma sunt completate de tratamente spa si de intretinere corporala.

Del Mar Medical Spa – se concentreza pe programe coerente de stress management, care pornesc de la evaluari complexe ale nivelului de stres si continua cu tehnici de relaxare dintre cele mai diverse (clasice, orientale, moderne, sofisticate si terapii complementare) si sedinte de consiliere psihologica.

Gama de servicii a Del Mar este completata de partea de recuperare medicala, care include fizioterapie (curenti de joasa, medie si inalta frecventa) si kinetoterapie (gimnastica asistata de fiziokinetoterapeut), proceduri dedicate celor aflati in procesul de recuperare dupa accidente sau interventii chirurgicale dar si celor cu afectiuni minore datorate posturii incorecte, lipsei de miscare, etc .

Del Mar Medical Spa

82-92, Soseaua Nordului St.

Herastrau Residential Area

Mobil: +40 722 343 104

Tel/fax: +40 21 2324280

www.delmarmedspa.ro


alina.berechet@delmarmedspa.ro