Dell’Arte deschide stagiunea la noul studio de teatru UNESCO

BUCURESTI - 12 martie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Duminica, 15 martie, orele 21:00, trailer-ul teatral 'Frame by Frame' al trupei Dell’Arte inaugureaza programul Nocturnele Teatrului Tanar la Perinetti UNESCO Studio – noul studio al Institutului International de Teatru – bd Magheru nr 27.

Dell’Arte deschide stagiunea la noul studio de teatru UNESCO

Foaierul – cafenea al studioului va gazdui in perioada 15 martie -15 aprilie expozitia de fotografie de teatru “Fotografia Dell’Arte” realizata de Alexandru Maftei cu participarea actorului Mihai-Gruia Sandu si a Trupei Dell’Arte. Imaginile surprind actorii în timpul lucrului, urmarind evolutia de la persoana la personaj, de la firesc la teatralitate.

Publicul bucurestean este poftit la o a doua degustare de spectacol, dupa vernisajul din februarie de la Clubul Taranului, evenimente ce pregatesc premiera unei noi productii Dell’Arte care se va juca din luna mai simultan la Clubul Taranului si la Studioul UNESCO.

Distributia: Ana Craciun, Smaranda Gabudeanu, Radu Craciun, Andra Sandu, Ana Cucuta, Sabin Anghel/ Daniela Mihai.
Coordonator: Mihai-Gruia Sandu

Dell’Arte nu va renunta insa la acest tip de evenimente neconventionale. Conceptul combinarii unei expozitii cu un micro spectacol- abordat pentru prima data in proiectul “Colier si Fabrica de Chihlimbar”, se va largi in cadrul Nocturnelor Dell’Arte prin includerea de ateliere si proiectii de film.

Despre Dell'Arte

Organizatori: Fundatia Gruia Dell’Arte, ITI-UNESCO chair, Catharsis
Parteneri: AFCN, Muzeul Taranului Roman, Clubul Taranului, Carturesti, Biblioteca Nationala, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, AMEC, SteppenWolf Film, WAW ARCHITECTS, 1st Floor Architecture.

Invitatiile se pot procura telefonic:
0728908634 persoana de contact
Smaranda Gabudeanu

contact@dellarte.ro