Dr. Ion Vianu, psihoterapeut clinician cu o experienta de peste 30 de ani in Elvetia, sustine primul atelier de psihodrama in Romania, joi, 10 nov. 2005, orele 18.

BUCURESTI - 3 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Sanatate

Psihodrama este unul dintre cele mai vii instrumente de dezvoltare personala. Situata la incrucisarea individului cu socialul, este o metoda de dezvolatare dinamica, fiecare persoana aducand in grup ceva din experienta sa din afara. Modul cum concepem acest atelier ne duce cu gandul la situatiile de criza care au vazut nascandu-se psihodrama.

Reuniti in jurul unui centru virtual, "actorii" psihodramei incarneaza, cu coeficientul de fantezie corespunzator, situatii de viata traite aievea. Personajele evocate de unul dintre ei sunt jucate de echipa sub indrumarea Directorului psihodramei.


Directorul psihodramei este dr. Ion Vianu, care poseda o experienta de mai bine de patruzeci de ani in psihiatrie, din care douzeci de ani ca psihodramatician.

Participarea la psihodrama cere celor care s-au implicat perseverenta si daruire. "Voyeurismul" este prohibit.

Cei care au participat la psihodrame au remarcat caracterul profund ludic al acesteia, in care concentrarea nu numai ca nu exclude, ba chiar presupune joaca.

Despre Delta Consultanta

Atelierele se vor tine incepand cu joi 10 noiembrie in Calea Floreasca nr 159, et. 2 (langa Springtime), intre orele 18 - 20.30.
Costul unei sedinte este de 10 EURO (TVA inclus).

Pentru inscrieri si detalii:
Irina de Hillerin, tel/fax 318 94 40
0723 825 142

irinahillerin@gmail.com