Delta Studio susține asociația Salvați Dunărea și Delta

BUCURESTI - 29 aprilie 2015

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social, CSR

Delta Studio susține Salvați Dunărea și Delta în efortul de a dota școlile cu materiale didactice. Peste 900 de copii din Delta Dunării au primit rechizite și materiale școlare cu ocazia Sărbătorilor Pascale, acțiune care a beneficiat de sprijinul și suportul companiei Delta Studio. Echipa Salvați Delta a distribuit cadourile în localitățile Maliuc, Gorgova, Partizani, Crișan, Mila 23, Caraorman și Letea.

Delta Studio susține asociația Salvați Dunărea și Delta

Lipsa intervenţiei la nivelul biosferei, cât şi la cel al infrastructurii din partea oricărei agenţii guvernamentale în zona Deltei Dunării duce la marginalizarea comunităţilor existente. Educaţia copiilor din Deltă are de suferit enorm din cauza condiţiilor grele de trai datorate unei izolări naturale, specifice unui “wetland” precum Delta.

Cu peste 10 ani de implicare în protejarea biosferei, tradiţiilor şi oamenilor Dunării şi Deltei, Asociația Salvați Dunărea și Delta a constatat situația precară a școlilor din Delta Dunării care întâmpină dificultăți din cauza lipsei materialelor necesare pentru desfășurarea orelor de clasă. În campania de strângere de fonduri s-a alăturat Delta Studio care a înțeles nevoia zilnică a elevilor și a profesorilor și au oferit sprijinul pentru ca elevii să poată veni din nou cu zâmbetul pe buze la școală.

De-a lungul a două decenii de experienţă în amenajări interioare şi colaborări numeroase cu cei mai buni profesionişti: arhitecţi, designeri, producători,echipe de montaj, Delta Studio a demonstrat că poate oferi cele mai bune soluţii integrale, de la proiectare, furnizare de materiale şi obiecte de design, lucrări de execuţie şi montaj până la garanţie şi service, pentru orice proiect de amenajare.

Prin implicarea în proiectele Salvaţi Dunărea şi Delta, Delta Studio dă dovadă nu numai de profesionalism estetic, cât şi de responsabilitatea socială atât de căutată în rândul companiilor de succes: “Ne bucurăm că am putut să susţinem această campanie şi promitem să ne implicăm în cât mai multe proiecte educaţionale alături de Salvaţi Delta şi Dunărea.”

În urma acțiunii desfășurate de echipa Salvați Delta în perioada sărbătorilor de Paști, copiii și-au arătat dorința de a primi mingi, jocuri pentru dezvoltarea IQ-ului și cât mai multe cărți. De aceea, campania de strângere de fonduri continuă.

Pentru informații suplimentare legate de campaniile şi proiectele Salvaţi Dunărea şi Delta, vă rugăm contactați:

Flavia Constantin, PR Executive – 0733 244 056

Anca Echim, Fundraising Manager – 0723 224 891

Despre Delta Studio

Delta Studio a fost gandit anume sa fie cadrul cel mai adecvat pentru conceperea solutiilor de amenjare, un laborator destinat experimentarii in avans a emotiei caminului visat.
Bulevardul Progresului, Nr. 1-3 (Intersectia Razoare), Sector 5,Bucuresti
Telefon: 021/411.25.46
RDS: 0314.38.12.62/3
Fax: 021/411.25.41