Grupul spaniol Porcelanosa deschide un Showroom in Romania in parteneriat cu Delta Studio, in urma unei investitii de aproximativ 500.000 euro

BUCURESTI - 16 aprilie 2018

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Joi, 12 aprilie, Grupul Spaniol Porcelanosa a inaugurat showroomul din Romania deschis in parteneriat cu Delta Studio in locatia din Str. Progresului 1-3, Bucuresti. La evenimentul de lansare au participat o parte din actionarii si managerii de top ai Porcelanosa Grupo, alaturi de peste 300 de invitati dintre cei mai reprezentativi arhitecti si dezvoltatori romani, precum si reprezentanti ai Ambasadei Spaniei la Bucuresti.

Porcelanosa Grupo este lider mondial si trendsetter in domeniul materialelor exclusiviste destinate designului de interior, detinand 8 fabrici in Spania si o retea de peste 150 de magazine in cele mai importante tari, cel mai reprezentativ fiind cel din Manhattan - New York. Grupul are o cifra de afaceri anuala de peste 1 miliard de euro si este furnizor oficial al Casei Regale Britanice. Colectiile lor sunt semnate de cei mai renumiti arhitecti si designeri la nivel mondial: Zaha Hadid, Foster+Partners, Simone Micheli, Luis Vidal.

Delta Studio este lider si trendsetter pe piata din Romania in domeniul amenajarilor interioare de lux, detinand o retea de 11 showroomuri in cele mai importante orase din tara, avand o experienta de peste 20 de ani si reprezentand cele mai importante branduri existente la nivel mondial.

Evenimentul este o incununare a parteneriatului dezvoltat pe o durata de 10 ani intre cele doua firme.

Noul showroom, unic in Romania, se desfasoara pe o suprafata de aproximativ 1000 m2, prezentand concepte de design de interior realizate la cele mai inalte standarde si se adreseaza celor mai exigenti vizitatori. Investitia comuna a celor doua firme partenere (Porcelanosa Grupo si Delta Studio) a depasit o jumatate de milion de euro. Conform celor declarate de Dragos Bonea, directorul general Delta Studio, se mizeaza pe vanzari de peste 2 milioane de euro inca din primul an de la deschidere.

 „Piața internațională a fost dintotdeauna scopul nostru, încă din 1974, anul în care bunicul meu a fondat compania. În România, avem o relație de peste 10 ani cu Delta Studio, relație ce a devenit acum și mai specială.”

José María Soriano (membru al familiei fondatoare)

„Cu bucurie constatăm că piața din România s-a diversificat, s-a îmbogățit, ca atare avem din ce în ce mai multă calitate, inclusiv din partea furnizorilor de materiale. Mă bucur că putem acum să găsim acasă această calitate, până acum trebuia să mergem în Italia sau în altă parte. Showroomul de la Delta este excelent, marfa este excelentă, ca atare să ne apucăm de treabă!”

arh. Dorin ŞTEFAN, D.S.B.A.

„Produsele, pe lângă calitatea premium, sunt chiar unicate pe piață, în special gama L’Antic Colonial și plăcile de mari dimensiuni.”

Arh. Adrian Zerva, STUDIO 10M

 

Evenimentul de lansare a avut o tematica spaniola, fiind marcat de un moment artistic de flamenco si asezonat cu gastronomia specifica Peninsulei Iberice: paella, tapas, vinuri spaniole si sangria. Aranjamentele florale au fost asigurate de Floria. Vizitatorii showroom-ului Delta Studio pot acum experimenta perfectiunea produselor in cele peste 20 de ambiente noi.

Toti iubitorii de design de interior pot beneficia de promotia speciala realizata cu ocazia lansarii, conform detaliilor prezentate pe site-ul DeltaStudio – 10% discount pentru orice produs Porcelanosa Grupo comandat pana pe 31 mai 2018.

 

www.deltastudio.ro

https://www.deltastudio.ro/blog

Youtube, Facebook, Instagram

marketing@deltastudio.ro

Despre Delta Studio

De peste 20 de ani, Delta Studio reflectă pasiunea pentru locuirea de înaltă calitate printr-o gamă completă de produse și sisteme pentru amenajări de interior.
Bulevardul Progresului, Nr. 1-3 (Intersectia Razoare), Sector 5,Bucuresti
Telefon: 021/411.25.46
RDS: 0314.38.12.62/3
Fax: 021/411.25.41
E-mail: office@deltastudio.ro
Program:
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 15:00