Care sunt avantajele turismului dentar?

BUCURESTI - 9 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Sanatate, Turism

Tot mai multi oameni prefera sa combine tratamentul stomatologic cu o vacanta relaxanta, astfel ca s-a dezvoltat ceea ce numim turismul dentar. In prezent, acesta este cu siguranta o activitate in ascensiune, multe persoane cu probleme dentare merg in tarile vecine sau chiar mai indepartate, care ofera servicii stomatologice de inalta calitate la preturi accesibile.

Tot mai multi oameni prefera sa combine tratamentul stomatologic cu o vacanta relaxanta, astfel ca s-a dezvoltat ceea ce numim turismul dentar. In prezent, acesta este cu siguranta o activitate in ascensiune, multe persoane cu probleme dentare merg in tarile vecine sau chiar mai indepartate, care ofera servicii stomatologice de inalta calitate la preturi accesibile.

Ideea turismului dentar s-a dezvoltat tocmai pentru ca preturile pentru tratamente dentare in statele dezvoltate din America si din multe tari vest-europene sunt foarte ridicate. Pentru a beneficia de servicii medicale de calitate, dar la costuri mult mai mici, oamenii se indreapta spre statele mai sarace cum ar fi cele din Europa de Est, Africa, Asia sau America de Sud.

De exemplu, un numar tot mai mare de europeni, americani si canadieni merge in Mexic, Costa Rica, India, Thailanda, Ungaria si România pentru a beneficia de diferite tratamente (coroane dentare, implanturi dentare, albirea dintilor) fara sa cheltuie o avere pe acestea si sa se bucure de o sedere placuta, in acelasi timp.

Boom-ul global al turismul dentar a condus aparitia unui numar tot mai mare de agentii de turism medical si operatori de turism care ofera pachete turistice avantajoase si atractive ca pret pentru pacientii straini. Aceste pachete combina, de obicei, servicii stomatologice, sederea si transportul la preturi de 3-5 ori mai mici decat in tarile foarte dezvoltate.

Beneficiile turismului dentar sunt numeroase, persoanele care apeleaza la astfel de servicii se bucura avantaje de ordin financiar, de tratamente stomatologice de cea mai buna calitate si de o vacanta mult asteptata.

Preturi avantajoase

Persoanele care nu au asigurare medicala care sa includa si servicii stomatologice, nu au suficienti bani pentru a face fata preturilor extrem de mari, pot beneficia de tratamente dentare intr-o tara straina fara a-si afecta bugetul. Romania a devenit in ultimii ani una dintre tarile cele mai avantajoase si mai cautate pentru astfel de servicii, avand medici stomatologi foarte bine pregatiti, care lucreaza cu tehnologii avanstate si pot oferi tratamente stomatologice de cea mai buna calitate la preturi infinit mai mici decat in tarile vestice, de exemplu.

Calitatea ingrijirii

Turismul dentar nu este orientat doar spre oferirea de servicii dentare ieftine, ci si la cele mai inalte standarde. In zilele noastre, medicii dentisti au acces la instruire si cursuri de perfectionare de calitate, inclusiv in strainatate. Astfel, calitatea tratamentului stomatologic oferit este asemanatoare cu cea oferita in tarile dezvoltate din Occident.

Posibilitatea de a beneficia de o vacanta mult asteptata

Alegand sa beneficiati de servicii medicale intr-o destinatie turistica puteti, de asemenea, sa combinati tratamentul stomatologic cu o vacanta. Cu banii economisiti la cabinetul dentar puteti sa va bucurati de un concediu pentru recuperare dupa tratamentul dentar, putand cu usurinta sa va acoperiti costurile privind cazarea, transportul si activitatile de agrement.

Nu implica timp de asteptare

Unele destinatii turistice pot oferi pacientilor acces usor si rapid la asistenta medicala din partea celor mai buni specialisti in domeniul stomatologiei. De asemenea, alegand un astfel de serviciu puteti sa va rezolvati cat mai discret problemele dentare so sa va intoarceti acasa cu un nou zambet.

Despre DENTAL TOURING SERVICES

DTS Travel Agency este o agentie de turism din Bucuresti ce ofera servicii turistice atat pe piata interna cat si pe cea externa. Ofertele noastre speciale sunt despre circuite, sejururi, curse charter, cazari in Romania, bilete de avion, asigurari medicale, turism dentar, turism seniori, turism scolar, intruniri, rent-a-car, organizari conferinte, congrese, reuniuni, team-building, organizari evenimente, mai pe scurt orice aveti nevoie de la o agentie de turism!