Service profesional pentru orice model de laptop

BUCURESTI - 23 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

DepanareCalculatoare.ro vine cu o gama completa de servicii profesionale: reparatii laptopuri , reparatii monitoare LCD, reparatii calculatoare, curatare laptop , devirusare , componente noi si second hand pentru laptop sau calculator, reparatii placi de baza laptop, reparatii invertoare, lampi ccfl, placi de baza pc, reballing placi video laptop sau desktop, servicii de intretinere periodica.
Diagnosticarea este gratuita pentru laptopuri si calculatoare si se face pe loc sau in 24 ore de la sosirea echipamentului in service dupa caz.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 288

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 290
F
service profesional pentru orice model de laptop

service profesional pentru orice model de laptop

 Laptopul nu mai porneste, nu mai afiseaza sau afiseaza distorsionat? Se incalzeste foarte tare, scoate diferite sunete, trebuie curatat de praf?

 La DepanareCalculatoare.ro orice problema va fi solutionata in cel mai scurt timp pentru ca:

      Oferim servicii de

Reparatii laptop

Atat la nivel hardware cat si software;Oferim Gratuitate la diagnosticare. Oferim o garantie de minim 3 luni pentru toate reparatiile facute in service laptop; Aparatura folosita in service se inlocuieste periodic cu una de ultima generatie pentru a creste eficienta serviciilor oferite.

Printre serviciile oferite de DepanareCalculatoare.roService laptop se numara:

Reparatii sau inlocuiri placi de baza, placi video, surse de alimentare. Curatare sisteme de racire laptop. Schimbare pasta termoconductoare procesor, chipset. Reparatii ventilatoare de racire, reconditionare ventilatoare zgomotoase. Inlocuire mufe alimentare laptop. Reparatii tastaturi - schimbari taste, mecanisme de prindere, completari taste rupte. Servicii de intretinere periodica a laptopului/calculatorului: curatare de praf, devirusare, reconditionare cooler, strangere balamale, inlocuire pasta termoconductoare, curatare tastatura, display. Inlocuire mufe USB, audio etc. Display laptop cu livrare din stoc si montaj gratuit. Componente si accesorii laptop.

 

Service-ul DepanareCalculatoare.ro este pentru orice tip de laptop cu orice fel de defectiune.

Despre DepanareCalculatoare

DepanareCalculatoare.ro este una din cele mai importante firme de service din Bucuresti. Avem service center propriu si tehnicieni bine pregatiti pentru a infrunta orice problema aparuta la laptopul dumneavoastra. Efectuam reparatii la nivel de placa de baza Bga - Smd