Bilete.ro îţi propune un Black Friday cultural! Peste 12.000 de bilete la cele mai interesante spectacole din aceasta iarna te asteapta pe Bilete.ro

BUCURESTI - 28 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura

Profită de tradiționalul Black Friday, pe 29 noiembrie 2013! Bilete.ro pune la bătaie pest 12,000 de bilete la preț redus la cele mai importante evenimente din această iarnă. Cumpără-ți biletul la concertul sau spectacolul preferat, pe parcursul promoției și poți câștiga un voucher de bilete în valoare de 300 de lei.

Bilete.ro îţi propune un Black Friday cultural! Peste 12.000 de bilete la cele mai interesante spectacole din aceasta iarna te asteapta pe Bilete.ro

Bilete.ro și tradiționalul Black Friday îți dau ocazia acum să îți iei bilete mai ieftine la spectacole și concerte precum: Stefan Banica,  Johann Strauss Ensemble, Corul Madrigal, Vama,  Regal Vienez, Dulce Pontes , Festivalul Om Bun, Ricchi e Poveri, si chiar si bilete la rugby: Amlin Challenge Cup- Bucharest Wolves vs Brive.

Vineri, 29 noiembrie 2013, timp de 24 de ore, toți cei care vor comanda sau cumpăra bilete la anumite concerte, spectacole, piese de teatru de pe www.bilete.ro vor beneficia de prețuri reduse de pana la 50%. Mai mult, cei care și-au achiziționat un bilet pe 29 noiembrie, timp de 24 de ore, intră în concursul Black Friday Bilete.ro, în urma căruia pot câștiga un voucher de bilete in valoare de 300 lei. Fericitul câștigător va fi desemnat pe 2 decembrie  2013.

 

Pentru cei care sunt familiarizaţi cu mediul online, bilete la concertele şi spectacolele care intră în promoția Black Friday Bilete.ro pot fi achizitionate de pe www.bilete.ro, prin curierat cu livrare la domiciliu pe întreg teritoriul României precum si din cele 1.000 de puncte de vânzare din Reteaua Bilete.ro aflate în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” si în magazinele Germanos sau de la Casieria  Metrou Unirii 1 și de la casieria din incinta Holtelului Ibis, din Calea Grivitei, Nr 143, parter.

 

Lista completă a celor 1000 de puncte de vânzare din Rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.

Taguri: bilete.ro