C.N. „Poşta Română” S.A. şi Bilete.ro, parteneri în vânzarea produselor tip bilete spectacole

BUCURESTI - 1 iulie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Bucureşti, 01.07.2011 - Începând cu 01 iulie a.c., clienţii Poştei Române, precum şi cei ai site-ului Bilete.ro, îşi pot procura bilete la concertele, întrecerile sportive sau la evenimentele culturale dorite prin intermediul a peste 500 de oficii poştale din toată ţara, in urma parteneriatului încheiat între cele două companii.

Compania Naţională Poşta Română S.A. este în permanentă căutare de noi instrumente şi servicii care să vină în întâmpinarea cerintelor clienţilor noştri. Diversificarea acestora este un deziderat împlinit şi astăzi, când lansăm parteneriatul cu Bilete.ro una dintre cele mai mari companii de ticketing din ţară. Prin demararea acestui parteneriat, Poşta Română vizează o colaborare cât mai fructuoasă şi de lungă durată, care să aducă beneficii de ambele părţi.  Pe această cale, invităm clienţii Poştei Române din toată ţara să meargă la cât mai multe evenimente culturale şi să achiziţioneze bilete de la cel mai apropiat Oficiu Poştal’’, a declarat Dumitru Daniel NEAGOE, Director General C.N. Poşta Română S.A.

“Dinamica pieţei de ticketing ne încurajează să abordăm cât mai multe posibilităţi pentru a fi cât mai aproape de clienţii noştri, de iubitorii artei spectacolului. În prezent, Bilete.ro este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate companii de ticketing din România. Din 2006 şi până în prezent, Bilete.ro şi-a menţinut poziţia de lider oferind servicii de ticketing la peste 1800 de evenimente, atât în ţară cât şi în străinătate. Am ales să extindem reţeaua Bilete.ro prin intermediul Poştei Române, pentru a veni în ajutorul clienţilor noştri de pe întreg cuprinsul ţării. Astfel, vom pune la dispoziţie, ca şi până acum, bilete la cele mai importante şi atractive evenimente”, a declarat Andreea POP, Managing Director Bilete.ro.

Oficiile Poştale de la care se pot cumpăra bilete sunt semnalizate cu „Aici Bilete.ro”. Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-urile www.posta-romana.ro şi www.bilete.ro.

Taguri: www.bilete.ro