Anunt deschidere Centru German de Estetica Medicala si Dermatologie - Dermavital

BUCURESTI - 27 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Sanatate

Dermavital - Centrul German de Estetica Medicala si Dermatologie - va pune la dispozitie, incepand cu data de 19 noiembrie 2007, servicii avansate de:

Anunt deschidere Centru German de Estetica Medicala si Dermatologie - Dermavital

- Tratamente faciale cu microdermabraziune si ultarsunete - peeling mecanic cu cristale de corindum, care determina o exfoliere controlata a pielii si refacerea dermului.

- Tratamente cu colagen fluid si masca ghipsata - cu efecte imediate de lifting (fara interventie chirurgicala), refacerea elasticitatii pielii si hidratarea in profunzime si de durata cu 300%.

- Injectii cu acid hialuronic de umplere a ridurilor si reconturarea fetei.

- Epilare definitiva cu lumina pulsata IPL cu laser.

- Endermologie - tratamente anticelulitice si lipomasaj - prelucrarea pielii in 3 dimensiuni.

- Permanent make-up - machiaj permanent. Cu acest machiaj permanent va duceti seara la culcare si va treziti dimineata tot cu el.

- Tratamente dermatologice, alergologie si indepartare a tatuajelor cu laser.

- Tratamente homeopatice (homeopatia clasica).

- Tratamentul florilor (Metoda Dr. Bach).

- Terapia cu saruri minerale - Dr. Shuessler (biochimie).

- Biorezonanta - diagnosticare si tratament cu aparatele BICOM 2000 si Introspect 11:
Este un tratament de diagnosticare si terapie non invaziv, fara medicamente si fara durere, ce poate trata boli cronice, acute, alergii, orice tip de durere cronica sau acuta, astm, probleme de imunitate, stres etc.
Principiul de functionare al acestor aparate se bazeaza pe medicina cuantica, respectiv fizica cuantica. Orice forma de materie (celula, tesut, virus, bacterii) emana energie, asa numitele frecvente electro-magnetice. Daca o celula este bolnava si frecventele pe care le transmite sunt negative, aceasta, in timp, duce la imbolnavirea organului pana la cronicizare, dupa cum se poate observa: irascibilitate marita, oboseala, lipsa de concentrare, caderea parului, stres.
Printr-o diagnosticare sigura si terapia individualizata, se aduc frecventele celulei la valoarea lor optima de activitate, creeandu-se un echilibru in corp si stimularea functiilor de auto-aparare si auto-vindecare.

Despre Dermavital

Diagnosticarea este gratuita, va multumim pentru interesul acordat si va asteptam!
Bd. Octavian Goga nr. 12, Bl. M23, Sector 3, Bucuresti.
Telefon: 021.322.4004.
Mobil: 0731.871.968.
office@dermavital-med.ro