DESIGN SOLUTIONS Inc, Romania la CERF 2007

BUCURESTI - 8 mai 2007

Comunicat tip General in IT&C

Intre 9-13 Mai 2007, Design Solutions v-a participa cu un stand la expozitia internationala de IT& C, CERF 2007.

Design Solutions Inc, vine in intampinarea clientilor sai cu un produs gandit special pentru a duce la productivitate , la profit. Produs promovat se numeste

Hexagon Company Manager, este un sistem corporativ de management al informatiilor care incorporeaza toate informatiile si toate datele ce sunt necesare conducerii procesului de proiectare a produselor electronice de catre echipe de profesionisti pozitionate global. Hexagon Company Manager este o aplicatie online de management de proiect cu support web care permite echipelor de profesionisti sa colaboreze in timp real fie ca sunt angajati plecati in delegatii, subcontractori, consultanti, vanzatori sau chiar clienti.

Este un sistem extraordinar de usor de folosit, este adaptabil nevoilor si cerintelor unice ale companiei, creste eficienta/ colaborarea in cadrul echipei, accesibilitate si siguranta putand fi accesibil oricand si oriunde.

Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati standul 5288 din cadrul Pavilionului 15 sau sa accesati pagina de web www.designsolutions.com .

Despre Design Solutions S.R.L

Despre Design Solutions:
Design Solutions Inc. este un furnizor de prim-rang de servicii de inginerie, design, simulare şi producţie de prototipuri pentru industria electronică. Furnizăm servicii urgente de dezvoltare de produs, de prototipizare adaptabilă şi de producţie, care se încadrează în termene strânse şi în bugete mici.

Design Solutions Inc. pune în slujba clienţilor experienţa sa în ingineria de produs aplicabilă în toate domeniile: inginerie electrică, simularea şi analiza performanţei şi a anduranţei, capsule pentru cipuri, design PCB, design mecanic, dezvoltare software, fabricarea prototipurilor PCB, asamblarea şi testarea produselor. Aceste servicii oferă clienţilor un ciclu mai scurt de dezvoltare a produsului şi facilităţi legate de costuri în procesul de tranziţie de la etapa de design şi de prototip la etapa de producţie.
Design Solutions are o reţea de centre locale situate în apropierea celor mai importante centre tehnologice din Statele Unite şi din Europa – clădiri moderne care asigură cea mai bună calitate produselor sale, la un preţ excelent.

Silvia Suotean
PR& Marketing
021.211.75.89

ssuotean@designsolutions.com