S-a lansat www.carcotas.ro

BUCURESTI - 21 mai 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Bucureşti, 21 mai 2007 – Design IT a lansat www.carcotas.ro, un site care isi propune sa afle care sunt cele mai fierbinti subiecte ale momentului si sa faciliteze exprimarea opiniilor celor care au ceva de spus. Subiecte de actualitate in muzica, politica, tehnologie, arta, moda, literatura sau orice altceva va trece prin cap, se dezbat “la cald” pe www.carcotas.ro

Accesand www.carcotas.ro sunteti liberi sa propuneti teme de discutii, sa va exprimati opinia in legatura cu temele abordate pe site, sa cunoasteti parerile si argumentele altor persoane interesate de aceleasi subiecte.

“ Pentru cei care vor sa spuna ce gandesc www.carcotas.ro este inca o sansa de a se exprima liber, este interactiv si de actualitate” – a declarat Stelian Crisan, Directorul Executiv al DesignIT despre noul proiect lansat.

Despre DesignIT Web Development

DesignIT activează în Romania din 2005 oferind soluţii complexe de web development, web promotion si web hosting. Echipa tânară, dinamică şi creativă de profesionişti, cu vastă experienţă in domeniu, a dezvoltat proiecte ample şi diverse care includ site-uri de prezentare, sisteme de ticketing, magazine virtuale, pentru companii care activează in diverse domenii.
Compania are un portofoliu variat de proiecte proprii, printre cele mai reprezentative fiind www.orar.info, www.starea-vremii.ro, www.schimb-valutar.info, www. cod-postal.info, www.pieseauto.info.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:
Andrei Ionescu
Director Dezvoltare, DesignIT
0788.631.251

andrei@designit.ro