DespreSpa.ro lanseaza concursul Best Wellness Company cu premii relaxante destinate angajatilor

BUCURESTI - 8 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Social, Turism, HR

despreSpa.ro – Ghidul Wellness si SPA din Romania, lanseaza Programul Corporate Wellness. Initiativa este destinata clientilor corporate, prin concursul Best Wellness Company, al carui premiu special consta intr-un curs de Process Communication Model®, oferit de EXEC-EDU.
Totodata, despreSpa.ro pune la bataie premii precum workshop-uri si gift card-uri despreSpa.ro, valabile in peste 30 de centre spa din Bucuresti si 14 judete ale tarii.
Programul Corporate Wellness consta in mini-teambuilding-uri la SPA, Petreceri / intalniri corporate la SPA, Carduri spa cadou, Corporate massage si Workshop-uri adaptate persoanelor care lucreaza la calculator (Curs de automasaj facial si capilar de zi, curs de respiratie corecta, curs de stretching la birou, curs de gimnastica faciala, curs de presopunctura pe puncte energetice etc.).

Concurs Best Wellness Company

Concurs Best Wellness Company

 Programul Corporate Wellness incurajeaza un lifestyle echilibrat, promovand o viziune conform careia sfera personala si cea personala nu se exclud, ci se completeaza. Atat angajatorii, cat si angajatii sunt constienti de beneficiile unui stil de viata echilibrat, care duce indirect catre un randament maxim la birou, dar are si numeroase beneficii pentru sanatate  

Ioana Marian, fondator despreSpa.ro

Corporate Wellness by despreSpa.ro se adreseaza companiilor interesate sa creasca eficienta angajatilor prin motivarea acestora cu ajutorul unor instrumente unice de relaxare si incarcare a bateriilor.

Mai exact, "programul Corporate Wellness incurajeaza un lifestyle echilibrat, promovand o viziune conform careia sfera personala si cea personala nu se exclud, ci se completeaza. Atat angajatorii, cat si angajatii sunt constienti de beneficiile unui stil de viata echilibrat, care duce indirect catre un randament maxim la birou, dar are si numeroase beneficii pentru sanatate”, arata Ioana Marian, fondator si director general despreSpa.ro.

Din luna octombrie, companiile care opteaza pentru unul dintre instrumentele oferite de Programul Corporate Wellness sunt inscrise automat in Concursul Best Wellness Company. Premiul cel mare consta in participarea la cursul sustinut de jurnalistul Dragos Bucurenci, Process Communication Model® de la EXEC-EDU, votat programul de training al anului in Romania.

Prima editie a Concursului Best Wellness Company se va incheia in data de 30 aprilie 2013.

Proiectul Corporate Wellness este sustinut de despreSpa.ro si partenerii sai Men In Black, YonKa, Specialist Masaj (Andrei Simion) si Buticul de Inspiratie by Dana Tudor.

Pentru detalii, va rugam sa accesati: www.despreSpa.ro, ioana.marian@despreSpa.ro / 0745.411.111 

Despre DespreSpa

Lansat in decembrie 2010, despreSpa.ro este principalul reper online in domeniul SPA, reunind toate informatiile din industria relaxarii: de la centre SPA, la produse, ritualuri si tratamente, destinatii SPA, tehnici de mentinere a echilibrului acasa sau in centre spa & wellness. Totodata, oferim cititorilor posibilitatea de a darui aceste experiente si persoanelor care au nevoie sa includa un strop de relaxare in viata lor: prin cardurile cadou despreSpa.ro – valabile in peste 30 din cele mai frumoase centre spa & wellness din Romania.