DIBO - primul parc industrial privat din Romania

Brazi - 29 iulie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Media / Publicitate

DIBO Industrial Park, primul parc industrial privat din Romania, implineste anul acesta 10 ani de la finalizarea si inchirierea primei hale industriale.

Dibo SA

Dibo SA

 ,,Sa construiesti e simplu. Marea arta, insa, este sa dai viata constructiilor si sa-ti propui cu tot dinadinsul sa participi la progres.'' 

Dirk Bogerd, CEO

Anul acesta Parcul Industrial DIBO din Prahova, implineste 10 ani de la finalizarea si inchirierea primei hale industriale catre primul client al zonei.

DIBO reprezinta primul parc industrial privat din Romania, infiintat in 1998 in judetul Prahova de catre omul de afaceri olandez Dirk Bogerd.

De mai bine de 13 ani de cand a luat fiinta, DIBO demonstreaza seriozitate, stabilitate si profesionalism in tot ceea ce face si atrage aici investitori din intreaga lume. Astfel, in cele 16 hale industriale existente in parc functioneaza 21 de firme, in marea majoritate reprezentand investii straine in Romania si care au contribuit activ si direct la dezvoltarea economica a zonei.   

Pentru acestia Parcul Industrial DIBO ofera conditiile de care au nevoie in activitatea lor : toate utilitatile, cu o importanta investitie in transformatoare pentru asigurarea necesarului de putere electrica, retea proprie de apa, spatii de birouri, parcari largi si acces camioane, paza exterioara permanenta a parcului si sisteme de alarma si detectie fum in interiorul halelor.

Pozitionare strategica pentru parcul Industrial DIBO

Foarte important si determinant in alegerea locatiei unei firme la DIBO este pozitia avantajoasa a parcului in apropierea DN 1 Bucuresti-Ploiesti dar si o foarte buna concentratie de forta de munca calificata in zona.   

DIBO este o zona cu amprenta evidenta a occidentului, un colt din Olanda, cu frumoase gradini si zone de relaxare si care cu siguranta aduc importante beneficii imaginii firmelor de aici.     

Succesul acestui proiect si aprecierile tuturor ca acesta este cel mai frumos parc industrial il determina pe dezvoltatorul Parcului Industrial DIBO, d-nul Dirk Bogerd, de continuare si extindere a acestuia.

Despre DIBO SA

DIBO S.A. activeaza in domeniul imobiliar oferind spre inchiriere hale industriale si birouri. Firma este infiintata in Romania din anul 1998 de catre omul de afaceri olandez Dirk Bogerd si are la acest moment construite 16 hale industriale industriale pentru activitati de productie, depozitare si spatii de birouri.