Sisteme de supraveghere complete pentru siguranta dvs. !

BUCURESTI - 26 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Industrie, IT&C, Tehnologie

Putem spune ca fiecare locatar este constient de aparitia riscului ca el sa fie victima unei spargeri, sau altei nedreptati? Daca nu stiti asta, inseamna ca locuiti intr-o lume ideala, utopica chiar, pentru ca pericolul este real. Este atat de real incat spargerile au loc o data la fiecare 15 secunde iar 16% din totalul locuintelor este afectat direct.

camera supraveghere

camera supraveghere

Spargerile de case devin tot mai comune deoarece securitatea in cadrul firmelor s-a intarit, iar casele particulare sunt o tinta mult mai usoara, ce prezinta mai putine riscuri. In plus, de multe ori nici locatarul nu isi ia toate masurile de precautie impotriva hotilor, asa ca acestia patrund destul de usor in casele oamenilor. Pentru a fi la curent tot timpul cu ce se intampla la dumneavoastra acasa, si pentru a va proteja familia, exista mai multe modalitati de a veghea asupra acesteia: 1. DVR-ul cu USB - aceasta modalitate relativ noua pe piata include 4 camere de supraveghere de exterior/interior care pot fi montate oriunde in casa pentru o monitorizare cat mai completa. Camerele pot inregistra atat pe timp de azi, cat si pe timp de noapte, la o calitate excelenta. Se conecteaza la DVR-ul cu USB, care apoi se conecteaza la computer. Software-ul aparatului va permite sa vizionati imaginile de oriunde in lume unde aveti acces la Internet. Pentru aceasta metoda exista si varianta wireless. 2. Sisteme supraveghere complete - Exista sisteme cu fir sau wireless ce cuprind 4, 6 sau 8 camere de supraveghere pentru orice tip de situatie. Sistemul contine un monitor, DVR, camerele de supraveghere si echipamentul pentru a le pune in legatura. Pentru oricine le foloseste, aceste echipamente sunt foarte usor de manevrat. Vizionarea de la distanta este posibila si in cazul acestor echipamente. 3. Camere supraveghere IP - pot fi utilizate in interior si exterior. Ceea ce le deosebeste fata de solutiile de mai sus este ca acestea nu au nevoie de un DVR si se pot conecta direct la computerul dvs. Camerele de exterior au o vizibilitate de 20 m, in conditii de intuneric complet. Deoarece se conecteaza la Internet, ele pot fi urmarite din orice locatie cu acces la Internet.

Despre Digital Tech Trading Srl

Firma Digital Tech Trading şi-a început activitatea în anul 2007, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de camere supraveghere la cel mai bun raport pret/calitate.