Cat de importanta este analiza in trading-ul online si care sunt avantajele agentiei Sales Point Bucuresti

BUCURESTI - 10 martie 2016

Comunicat tip General in Afaceri

In ultimii ani, trading-ul online a devenit o piata din ce in ce mai ofertanta pentru romanii care isi doresc sa obtina venituri substantiale prin intermediul instrumentelor financiare puse la dispozitie de companiile de brokeraj. Agentia de marketing Sales Point Bucuresti atrage atentia asupra faptului ca documentarea si verificarea cu privire la istoricul firmei sunt foarte importante pentru ca traderii incepatori sa dobandeasca mai multa incredere inainte de a investi sume mari de bani.

Sales Point Bucuresti

Sales Point Bucuresti

Pentru a elimina orice fel de riscuri si pentru a avea posibilitatea de a construi o colaborare solida cu o firma din domeniul trading-ului online, primul lucru pe care orice client trebuie sa il faca este sa se intereseze despre activitatatile si serviciile companiei cu care alege sa tranzactioneze si sa afle care este comisionul perceput. De asemenea, este primordiala verificarea statutului pe care o detine organizatia pe piata de profil si existenta unei reglementari sub care activeaza brokerul respectiv. 

In ceea ce priveste agentia Sales Point Bucuresti, aceasta are avantajul unui parteneriat de succes cu firma Trade1000, care are o experienta de peste 18 ani in tranzactionarea pe pietele internationale de capital, oferind clientilor sai acces la cea mai moderna platforma de tranzactionare (Meta Trader 5), precum si executie automata a ordinelor in piata, marja de pana la 400:1 si comision zero de deschidere si administrare a contului.

De asemenea, Trade1000 are statutul de societate de servicii si investitii financiare, este licentiata de catre Cyprus Securities and Exchange Commision si se aliniaza la normele legislative impuse de MiFID (Markets in Financial Instruments Directive). MiFID este o lege europeana care reglementeaza mediul investitiilor si serviciile aferente acestuia in toate tarile din Europa. Parteneriatul dintre Sales Point Bucuresti si firma Trade1000 presupune prezentarea serviciilor si produselor financiare oferite de compania din Cipru, astfel incat traderii sa se bucure de avantajele tranzactionarii pe o platforma moderna, practica si foarte simplu de folosit.

Astfel, dupa o analiza amanuntita cu privire la detalii despre firma de brokeraj, clientul poate trece la urmatoarea etapa, cea in care analizeaza informatiile si stirile prezentate de agentii din piata. In acest fel, traderul isi poate face un plan propriu de management si poate stabili cat timp are la dispozitie pentru trading-ul online, ce implica aceasta activitate si ce portofoliu de investitii isi propune sa faca in viitorul apropiat.

Detalii despre serviciile si instrumentele financiare puse la dispozitie de agentia Sales Point Bucuresti gasiti pe site-ul oficial al companiei. 

Despre Sales Point:

Sales Point este o companie de marketing infiintata in 2015 si care isi propune sa faciliteze accesul pe piata de capital prin implementarea unor tehnologii avansate, dar si prin clarificarea informatiilor disponibile, astfel incat trading-ul on-line sa devina o activitate comuna pentru traderii din Romania.