Cele mai bune oferte de cazare pentru un sejur in Delta Dunarii

BUCURESTI - 26 mai 2016

Comunicat tip General in Turism

Agentia de turism TUI TravelCenter pune si in anul 2016 la dispozitia clientilor sai oferte tentante si variate. Un sejur in Delta Dunarii reprezinta cea mai potrivita alegere pentru cei care au nevoie de liniste, de relaxare si care doresc sa se bucure de natura, de peisaje frumoase, de tot ceea ce inseamna biodiversitatea Deltei Dunarii. Alegand sa isi petreaca vacanta in Delta Dunarii, clientii TUI TravelCenter isi asigura de fapt zile minunate, in care sa descopere tot ceea ce are mai de pret aceasta rezervatie a biosferei.

Sejur Delta Dunarii prin TUI TravelCenter

Vacanta Delta Dunarii poate fi supranumita vacanta in paradisul terestru cu care se lauda Romania. Fiind cea mai mare rezervatie de tinuturi umede din Europa si avand cea mai bogata fauna ornitologica, Delta Dunarii atrage an de an milioane de turisti din intreaga lume, dornici sa patrunda in adancul regatului apelor noastre, sa se bucure de renumita ciorba de peste cu apa din Dunare, de nesfarsitele intinderi verzi, de traditiile care s-au pastrat nealterate de-a lungul timpului.

Agentia de turism TUI TravelCenter recomanda celor interesati de sejur Delta Dunarii oferta de cazare Sfantu Gheorghe, Tulcea. Situat in zona unde Delta Dunarii intalneste plaja Marii Negre, acest sat pescaresc este cu adevarat fermecator atat datorita ulitei de nisip si Festivalului international de film independent Anonimul, cat si mixturii dintre tot ceea ce inseamna delta si plaja cu cel mai fin nisip de pe litoral, lunga de 38 de kilometri.

Hotelul de patru stele Green Village Resort dispune de 89 de camere, un apartament si o baza nautica dotata cu barci rapide, barci pescaresti si caiace. TUI TravelCenter recomanda excursiile pe canalele si lacurile din zona, locuri unde an de an amatorii de pescuit prind somni de 60 – 80 de kilograme. Hotelul Green Village Resort dispune de centru SPA, sala de fitness, entertainment center si un club pentru copii. Sunt acceptate si animalele de companie.

Green Dolphin Camping (trei stele) dispune de 55 de casute – bungalouri din lemn, pitoresc acoperite cu stuf. Bungalourile sunt mobilate cu cate doua paturi. Grupurile sanitare din camping au dusuri si toalete. Green Dolphin dispune si de spatiu pentru aproximativ 500 de corturi. La restaurantul campingului, clientii pot opta pentru preparate din bucataria traditionala sau din cea internationala. In camping exista wi-fi gratuit, magazine, cinema in aer liber, mese de biliard si de ping-pong, pontoane pentru pescuit.

Gasiti mai multe informatii despre TUI TravelCenter, despre vacanta in Delta Dunarii si despre posibilitatile de cazare la Sfantu Gheorghe pe site-ul oficial al agentiei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/digital-workforce/cele-mai-bune-oferte-de-cazare-pentru-un-sejur-in-delta-dunarii