Cum sa slabesti cu 1 Leu pe zi?

BUCURESTI - 22 martie 2017

Comunicat tip General in Sanatate

Slabitul devine, la un moment dat, obiectivul principal in viata oricarui om. Odata cu inaintarea in varsta, metabolismul slabeste si puterea de arderea a grasimilor se diminueaza. Pentru ca procesul de slabire sa aiba loc mai eficient si mai rapid, e nevoie de un ajutor suplimentar reprezentat de un tratament bazat pe ingrediente naturiste.

Herbagetica te ajuta sa slabesti in mod sanatos

Herbagetica te ajuta sa slabesti in mod sanatos

Herbagetica desfasoara campania „Slabeste cu 1 Leu pe zi” si pune la dispozitie tuturor celor interesati un pachet la pret promotional cu 3 produse: Extract de cicoare, Detox Suplu si Aloe Ferox, administrate dimineata, la pranz si seara, in aceeasi ordine. Cicoarea reduce apetitul alimentar si pofta de dulciuri, Detox Suplu creste rata metabolismului, iar Aloe Ferox este una dintre cele mai eficiente solutii pentru detoxifierea organismului.

Este recomandat ca, odata cu urmarea acestui tratament, sa realizezi si exercitii fizice: mers pe jos, mers pe bicicleta, alergat, etc.

De asemenea, pentru un slabit rapid poti sa mai tii cont de eliminarea tuturor tentatiilor din alimentatie, cresterea consumului de lichide, in special apa si ceai verde, organizarea meselor si eliminarea zaharului. Totodata, e indicat sa nu mai mananci dupa ora 19, sa faci miscare cel putin 30 de minute pe zi si sa iti asiguri o odihna de 7-8 ore pe noapte.

Herbagetica are o experienta in domeniul suplimentelor naturiste din 2010 si ofera produse 100% naturale, cu efecte terapeutice pentru armonia sanatatii; acestea pot fi achizitionate din magazinul online: http://herbagetica.ro/.