Dispo Trading: Cererea pentru manusile de nitril se afla intr-o crestere continua

BUCURESTI - 15 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Dispo Trading, una dintre cele mai importante companii de pe piata locala a echipamentelor de protectie si a produselor de unica folosinta, semnaleaza ca interesul clientilor din Romania pentru manusile de unica folosinta din nitril este din ce in ce mai ridicat.

Cresterea cererii pentru manusile de nitril se datoreaza unor masuri adoptate de autoritatile chineze inca de sfarsitului anului trecut. Guvernul chinez a hotarat, in toamna lui 2016, sa introduca restrictii de trafic si sa intrerupa activitatea mai multor fabrici prelucratoare de vinil, din cauza poluarii excesive. „Ca urmare a eforturile autoritatilor chineze de a reduce poluarea, piata internationala se confrunta cu o lipsa a manusilor de unica folosinta din vinil, aspect dublat de o crestere semnificativa a preturilor. Consumatorii au reactionat rapid si s-au reorientat catre manusile de unica folosinta din nitril, care au o calitate mai buna comparativ cu manusile de unica folosinta din vinil. Dispo Trading ofera o gama variata de manusi de unica folosinta, astfel incat sa putem onora foarte rapid comenzile clientilor”, declara Mihai Pandurita, CEO Dispo Trading.

Compania comercializeaza, pe langa manusile de unica folosinta din vinil si nitril, si manusi de unica folosinta din polietilena, poliester si poliuretan.

Manusile de unica folosinta din vinil, nitril si latex se afla pe primele locuri in topul mondial al celor mai vandute manusi de protectie.

Manusile de unica folosinta din nitril sunt mai rezistente comparativ cu manusile de unica folosinta din vinil si latex. Manusile de unica folosinta din nitril se utilizeaza, preponderent, in industria alimentara.

Despre Dispo Trading

Infiintata in 2003, Dispo Trading se numara printre cei mai importanti jucatori de pe piata romaneasca a echipamentelor de protectie si a produselor de unica folosinta. Compania detine, in Bucuresti, un atelier de productie de uniforme de lucru. Dispo Trading comercializeaza o gama variata de produse, care include: imbracaminte de lucru, incaltaminte de lucru, articole din hartie, articole de protectie, articole de unica folosinta, consumabile pentru saloane de cosmetica si infrumusetare, articole pentru HoReCa, articole medicale, articole pentru curatenie si articole pentru ateliere de reparatii auto.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/digital-workforce/dispo-trading-cererea-pentru-manusile-de-nitril-se-afla-intr-o-crestere-continua