Eurolines ofera 20% reducere pentru biletele catre destinatii europene cumparate cu o saptamana inainte

BUCURESTI - 27 ianuarie 2017

Comunicat tip General in Turism

Eurolines , una dintre cele mai importante companii de transport international cu autocarul din Romania, are o veste buna pentru clientii sai la inceput de an.

Eurolines ofera bilete de autocar la preturi avantajoase

Eurolines ofera bilete de autocar la preturi avantajoase

Persoanele care isi cumpara bilete de calatorie cu o saptamana in avans (sapte zile) se bucura de o reducere de 20% din pretul de lista al biletului de autocar, daca destinatia aleasa se afla in Europa.

Cu cel mai bun raport calitate-pret de pe piata, compania Eurolines vine intotdeauna in intampinarea nevoilor clientilor sai, oferindu-le acestora posibilitatea de a economisi bani prin intermediul ofertelor avantajoase. Conditiile de calatorie respecta standardele europene de calitate, autocarele puse in serviciul calatorilor beneficiind de dotari moderne - aer conditionat, sisteme audio-video, grup sanitar si bar pentru racoritoare.

Pe langa serviciile de transport persoane din portofoliul companiei, operate prin intermediul flotei de 47 de autocare, 23 de mini-autocare si 8 microbuze si al partenerilor sai, Eurolines ofera si servicii de mesagerie, recomandari de cazare, expediere de colete, bilete de avion, inchiriere de masini si de autovehicule de mari dimensiuni - microbuze, mini-autocare si autocare. Mai mult decat atat, clientii companiei au posibilitatea de a urmari autocarul cu care calatoresc sau care le livreaza pachetele la destinatia aleasa prin GPS si pot afla, de asemenea, care este durata aproximativa a traseului de interes si numele statiilor.

Eurolines acopera saptamanal peste 400 de destinatii in tari europene precum Germania, Belgia, Danemarca, Olanda, Franta, sloganul companiei fiind, de altfel, „Noi unim Europa”.

Mai multe detalii despre serviciile, destinatiile si tarifele biletelor de calatorie ale companiei Eurolines se gasesc pe site-ul oficial al acesteia.