MP IFMA celebrează 55 de ani de tradiție în inovație

BUCURESTI - 5 mai 2016

Comunicat tip General in Afaceri

MP IFMA , compania de ascensoare, scări și trotuare rulante ce deține în România cea mai lungă tradiție în acest domeniu, aniversează 55 de ani. Organizată sub conceptul Mereu în mișcare, mereu alături de dumneavoastră, gala aniversară MP IFMA, 55 de ani de tradiție în inovație este un eveniment ce se adresează oamenilor și companiilor mereu în mișcare.

MP IFMA aniversează 55 de ani de activitate

Astfel, în data de 11 mai, începând cu ora 18:00, în București, la Stejarii Country Club, MP IFMA celebrează 55 de ani de activitate pe piață, precum și parteneriatul cu Mac Puarsa. De asemenea, în cadrul întâlnirii, vor fi prezentate cele mai noi tehnologii și servicii proiectate și oferite de MP IFMA pentru a transporta oameni și bunuri în clădiri și în spații urbane sau comerciale.

MP IFMA este astăzi prezentă în peste 100 de ţări de pe 5 continente, deține un portofoliu cu mai mult de 100.000 de lifturi instalate și a depășit 10 milioane de utilizatori pe zi. Cifrele reflectă succesul în continuă ascensiune, iar rezultatele vor fi aniversate alături de invitați de înaltă ținută.

Participă manageri de prestigiu din companii cu renume, importanți dezvoltatori imobiliari, arhitecți cu viziune, reprezentanți de seamă ai marilor mall-urilor și centre comerciale din București și din țară. Evenimentul va fi, totodată, o excelentă oportunitate pentru networking și noi parteneriate, iar seara va fi acompaniată de un dineu pe note muzicale de o armonie acustică aparte.

Cu această ocazie, în cadrul showroom-ului, invitații vor putea, totodată, să descopere îndeaproape serviciile și produsele MP IFMA. De asemenea, vor avea ocazia să participe la un Live Demo în care să personalizeze cabinele de lift utilizând aplicația MPCarDesigner și să vadă live interioarele create potrivit cerințelor.

Serviciile și întreaga gamă de soluții au fost special proiectate pentru a îmbunătăți calitatea vieții și pentru a rezolva ușor nevoile de mobilitate și transport, adresându-se unei game variate de beneficiari: clădiri rezidențiale, locuințe private, hoteluri, clădiri  de birouri, centre comerciale, spitale, companii de transport, instituții publice.

MP IFMA are în portofoliu clienți de talie mondială precum Sediul NATO din Bruxelles, Muzeul Național de Istorie din Filipine, IKEA (în Suedia, Franța, Spania, Anglia, Belgia), Centrul de cercetare MAX IV din Lund - Suedia, Palatul Alhambra din Granada - Spania.

Printre clienții MP IFMA din România se numără Rafinăria OMV PETROM Petrobrazi, Petrom City, Hotel Pleiada Boutique & Spa Iași, Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, Stadionul Arena Națională din București, Ansamblul Rezidențial La Stejari, Stejarii Country Club.

Compania are în țară 8 filiale - în București, Brașov, Brăila, Constanța, Iași, Roman, Tg. Jiu, Timișoara  - și o echipă de peste 200 de experți dedicați.

Clienții MP IFMA beneficiază de soluții integrate pentru mobilitate și transport: consultanță specializată în achiziționarea de ascensoare, scări și trotuare rulante potrivite necesităților, precum și analize tehnice (studii acustice, studii de confort, studii de performanță energetică), servicii profesioniste de proiectare, modernizare, montare și întreținere.

MP IFMA oferă cele mai bune soluții de transport pe verticală, pentru orice tip de clădire și asigură totodată servicii de consultanță și întreținere la cel mai înalt nivel. Astfel, compania este continuu dedicată să asigure buna funcționare a ascensoarelor, scărilor și trotuarelor rulante pe care le comercializează și le întreține.

MP IFMA este o companie integră, construită pe valori solide, care crede în inovație și este mereu alături de client pentru a oferi confort și siguranță la cele mai ridicate standarde. Este o companie devotată atât oamenilor, cât și protejării mediului, contribuind la o dezvoltare durabilă prin soluții moderne, eco-friendly și eficiente energetic.

Evenimentul MP IFMA, 55 de ani de tradiție în inovație celebrează următorul nivel în evoluția MP IFMA.

Persoană de contact:

Valentina Catană

Director Marketing MP IFMA România

Taguri: mp ifmalifturiscari rulante
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/digital-workforce/mp-ifma-celebreaza-55-de-ani-de-traditie-in-inovatie