Planteea - cel mai mare plafar online din Romania

BUCURESTI - 31 mai 2017

Comunicat tip General in Sanatate

In prezent, tot mai multi romani sunt adepti ai produselor organice care fac parte din categorie bio, fara adaosuri si conservanti artificiali. O atitudine perfect argumentata de opinia publica, intrucat pe piata se gasesc produse de o calitate indoielnica pentru sanatatea umana si care sunt deseori vinovate pentru boli precum diabet, gastrita, boli ale epidermei, boli cardiovasculare, colesterol si altele.

Planteea - cel mai mare plafar online din Romania

Pe piata au aparut tot mai multe magazine care conserva foarte bine ideea de natural si bio in produsele alimentare si nu numai, si o promoveaza in mod deosebit atat persoanelor care sufera de anumite afectiuni, cat si persoanelor care doresc un stil de viata sanatos, departe de substantele chimice.  Planteea este un magazin care, de-a lungul timpului, a reusit sa adune in catalogul online peste 30.000 de produse naturiste si bio pentru toate categoriile de varste si pentru toate tipurile de nevoi.

In catalogul Planteea se gasesc produse alimentare bio, uleiuri esentiale, indulcitori naturali, suplimente naturale, seminte, cereale si leguminoase si chiar produse pentru igiena si ingrijire, intr-o gama diversificata, atat din punct de vedere al preturilor, marcilor cat si in functie de aplicabilitatea acestora in anumite nevoi de ordin medical, alimentar sau personal.

Deschiderea romanilor vis a vis de aceste produse se observa, din cele spuse de ownerul acestui business, este mare atat pentru magazinul online, cat si pentru cele fizice. “Din ce in ce mai multi clienti care ne trec pragul, cauta in mod special produse naturiste pe baza de plante, care sa ii ajute in tratarea anumitor afectiuni sau pentru anumite nevoi. Nu de putine ori s-a intamplat ca un client sa vina sa ceara un produs specific pentru o anumita afectiune de la colesterol, caderea parului, potenta pana la produse de slabit si vitamine pentru copii, ceea ce demonstreaza ca oamenii sunt familiarizati cu astfel de produse.”, spune Florin Vultur, detinator al lantului de magazine fizice Planteea si a magazinului online cu acelasi nume.

Planteea, inca din prezent si pana acum, si-a concentrat toate eforturile de a promova in randul clientilor un stil de viata sanatos, prin comercializarea si oferire celor mai bune remedii naturale pentru diferite afectiuni. In prezent, Planteea este cel mai mare plafar online din Romania cu o gama diversificata, de peste 30.000 de produse bio si naturiste.