Rafturi auto de la Storevan - Solutii utile pentru liber-profesionisti

BUCURESTI - 3 noiembrie 2016

Comunicat tip General in Auto

Liber-profesionistii au tot felul de unelte, de materiale, de instrumente, de echipamente de transportat de la atelier la client si intre clienti, motiv pentru care au nevoie de autovehicule spatioase si bine organizate unde sa isi tina toate produsele necesare desfasurarii activitatii. Storevan este un ajutor perfect in acest sens, punand la dispozitia clientilor sai rafturi auto si accesorii pentru securizarea si organizarea marfii transportate.

Rafturile auto de la Storevan sunt utile si rezistente

Rafturile auto de la Storevan sunt utile si rezistente

Autovehiculele diferite au dimensiuni si dotari diverse, motiv pentru care si rafturile auto trebuie sa fie adaptate specificului fiecarei masini, in functie de producator si de model. Rafturile auto trebuie alese in functie de specificul activitatii pe care o desfasoara clientul: liber-profesionistii pot avea cele mai variate meserii, de la home designer la instalator, de la mestesugar la inginer, de la electrician la pictor ambulant. Astfel de rafturi auto si sisteme pentru asigurarea incarcaturii sunt utile chiar si persoanelor care pleaca pur si simplu cu masina proprie sa exploreze lumea pas cu pas, kilometru cu kilometru.

Ulterior, aceste rafturi ar putea avea nevoie si de accesorii precum chingi si suporturi de ancorare, sisteme diferite pentru asigurarea incarcaturii, accesorii, cutii metalice sau de plastic pentru scule, de dimensiuni variate si compartimentate diferit. Toate acestea sunt necesare pentru securizarea marfii si a uneltelor folosite la desfasurarea activitatii profesionale pe teren.

Oricine are nevoie de echipari autovehicule comerciale va gasi toate componentele aferente la Storevan, indiferent ca este vorba despre rafturi auto Citroen, rafturi auto Dacia, rafturi auto Ford, rafturi auto Fiat sau pentru un alt brand de masina. In plus, toate tipurile de rafturi auto Ford sau pentru un alt producator auto sunt disponibile in mai multe variante, asa incat sa se potriveasca exact modelului autovehiculului.

Accesorizarea rafturilor auto Dacia, Ford, Fiat sau alta marca este facultativa si se poate realiza in mod personalizat, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor magazinului online de rafturi auto Storevan.

Pentru lista de preturi, detalii despre produse sau alte informatii, accesati site-ul oficial Storevan.

Taguri: autorafturi autostorevan