Sales Point Agency își mărește echipa! Compania oferă 20 de posturi libere pe poziția de Business Introducer

BUCURESTI - 26 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Având o echipă tânără, energică, formată din 70 de profesioniști în domeniul marketingului, Sales Point Agency oferă angajaților posibilitatea de a lucra într-un mediu high business, în care pot intra în contact cu oameni de afaceri cu rezultate deosebite și au acces la informații financiare și economice de ultimă oră.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 288

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 290
N
Biblioteca Sales Point

Biblioteca Sales Point

Pentru Sales Point Agency, pregătirea riguroasă a fiecărui angajat este foarte importantă, astfel că aceștia beneficiază de o dezvoltare continuă pe plan profesional, participând la seminarii online conduse de cei mai buni specialiști în domeniul vânzărilor și al businessului: Grant Cardone, Brian Tracy, Tony Robbins, Zig Ziglar și Victor Antonio. 

Compania dispune de cea mai avantajoasă grilă de comisioane de pe piață, care permite oamenilor să aibă câștiguri nelimitate, entuziasmul și atitudinea lor fiind cele care fac diferența între o viață obișnuită și una cu multe reușite pe plan financiar. Aceasta oferă posibilități rapide de creștere din punct de vedere profesional, cel mai bun exemplu fiind ascensiunea unei persoane de la Business Introducer la Team Leader în doar șapte luni.

Fiecare angajat are un rol decisiv și deosebit de important pentru buna funcționare a companiei, astfel că Sales Point pune la dispoziție o bibliotecă impresionantă cu volume din diverse domenii (financiar, vânzări, maketing), pentru a-și ajuta oamenii să acumuleze cât mai multe cunoștințe necesare la locul de muncă.

Business Introducer-ul care va completa echipa Sales Point va avea o atitudine pozitivă, va fi concentrat pe obținerea rezultatelor palpabile și își va forma abilități și calități pe care nu știa că le are și le va pune în practică într-un mediu de afaceri la cel mai înalt nivel. Amănunte despre descrierea acestui job pot fi găsite accesând site-ul oficialhttps://www.sales-point.ro/cariere sau la următoarele link-uri:

http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/39398

https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/business-introducer/721200

http://jobs.bizoo.ro/loc-de-munca/business-introducer/114239/

Sales Point este o companie de marketing înregistrată în 2015, care are scopul de a aduce în atenția societății românești noi oportunități de trading online, folosind una dintre cele mai moderne platforme existente în acest moment: MetaTrader 5. Aceasta se află în strânsă colaborare cu Trade1000, o firmă cipriotă de renume internațional ce oferă servicii de investiții financiare on-line.

Din decembrie 2015, Sales Point a deschis un birou și în Egipt, ceea ce reprezintă un bun conector către lumea arabă, iar în 2016 și-a propus să se extindă și mai mult.

Mai multe detalii puteți afla pe site-ul oficial www.sales-point.ro și la numărul de telefon 031.107.85.91.Taguri: afaceriangajaresales point