Transport persoane Romania-Franta la preturi foarte bune, pe site-ul Eurolines

BUCURESTI - 23 decembrie 2016

Comunicat tip General in Turism

Franta este o destinatie turistica foarte apreciata in randul romanilor, fiind pentru unii dintre acestia nu doar un loc atractiv pentru o vacanta, ci si un soi de „taram al fagaduintei” - multi dintre compatriotii nostri pleaca in cautarea unui trai mai bun pe mealaguri franceze. Tinand cont de cererea mare de pe piata, compania de transport persoane Eurolines vine cu o oferta interesanta: in limita locurilor disponibile, oricine isi poate achizitiona bilete de transport pe un singur sens, spre sau dinspre Bordeaux, la pretul de numai 59 de euro.

Eurolines ofera servicii de transport Romania-Franta

Eurolines ofera servicii de transport Romania-Franta

Bordeaux este un oras in sud-vestul Frantei, prefectura departamentului Gironde si capitala regiunii Aquitaine-Limousin-Poitou-Charentes, traversat de fluviul Garonne. Cu un centru istoric inscris in anul 2005 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO, Bordeaux este un oras foarte bogat din punct de vedere cultural si istoric. Esplanada Quinconces, una dintre cele mai apreciate piete din Bordeaux, realizata in anul 1820, se numara printre principalele atractii turistice.

Cel mai popular oras francez, in randul turistilor, este insa capitala tarii - Parisul. Unul dintre cele mai mari centre economice si culturale din lume, Parisul este un oras intesat cu muzee, monumente, cladiri istorice si catedrale - Turnul Eiffel, Catedrala Notre Dame, Muzeul Luvru si Palatul de la Versailles sunt doar cateva dintre obiectivele turistice vizitate de turisti din intreaga lume.

Pentru mai multe detalii despre ofertele de transport persoane Romania-Franta si transport persoane Franta Romania, urmariti site-ul oficial al companiei Eurolines.