TUI TravelCenter ofera pachete de Revelion in Mauritius pentru o vacanta exotica de neuitat

BUCURESTI - 8 decembrie 2016

Comunicat tip General in TurismPetrecaretii au inceput deja sa se streseze cu alegerea destinatiei de Revelion. Unii au facut rezervarile cu luni de zile inainte, in timp ce altii, mai aventurosi, se hotarasc in ultimul moment. Pentru a venit in ajutorul lor, agentia de turism TUI TravelCenter vine cu propuneri interesante intr-una dintre cele mai populare destinatii exotice cautate de turisti: Mauritius.

Mauritius - destinatia perfecta pentru vacanta de Revelion

Mauritius - destinatia perfecta pentru vacanta de Revelion

Pentru un Revelion Mauritius 2016 - 2017 memorabil, TUI TravelCenter propune pachete avantajoase de calatorie cu cazare la hoteluri de patru si cinci stele.

Turistii care opteaza pentru cazarea la un hotel de patru stele pot achizitiona un pachet de calatorie cu cazare la hotelul Laguna Beach&Spa. Acesta include sapte nopti de cazare, mic dejun, bilete de avion, zbor de linie si transfer. Hotelul, luxos echipat, este situat pe coasta de sud-est a insulei si beneficiaza de o panorama mirifica, fiind orientat catre lantul muntos Grand-Port. In apropierea locului de cazare se afla o laguna si o plaja paradisiaca, cu ape azurii si nisip fin. Oaspetii hotelului au la dispozitie, de asemenea, o paleta larga de facilitati, inclusiv restaurant, piscine, bar&grill, sala de fitness, terenuri de jocuri, centru de relaxare s.a.

Persoanele care isi doresc sa petreaca un revelion de cinci stele in Mauritius pot alege  Labourdonnais Waterfront Hotel, care se afla in orasul Port Louis, la doar cinci minute de mers pe jos de zona portuara. Pachetul TUI TravelCenter cu cazare la Labourdonnais Waterfront Hotel include sapte nopti de cazare, mic dejun, bilete de avion si transfer. Oaspetii beneficiaza de conditii de lux, centru Spa&Wellness modern, restaurante, braserii, cafenele si alte facilitati.

Detalii despre pret, dar si alte oferte avantajoase gasiti pe site-ul oficial al agentiei de turism TUI TravelCenter.