Consumabile indispensabile in industria medicala, cosmetica si alimentara

BUCURESTI - 28 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, HoReCa, Farmaceutic

Protectia in industria medicala, cosmetica si alimentara este primordiala. Dispo Trading importa si comercializeaza sub marca Missena consumabile indispensabile pentru industriile mentionate. Calitatea superioara a produselor comercializate si preturile competitive fac ca Dispo Trading sa fie unul dintre cei mai importanti distribuitori de pe piata din Romania.

consumabile medicale

consumabile medicale

Prin intermediul magazinului online, Dispo Trading comercializeaza produse de unica folosinta  de calitate, utilizate in special in centre medicale, saloane de cosmetica si industria alimentara. Gama larga de produse de unica folosinta acopera toate necesitatile in materie de protectie a echipamentului si/ sau a pacientului sau clientului.

Produsele din hartie joaca un rol important in mentinerea spatiului curat si igienic. In magazinul online Dispo Trading gasiti produse din hartie precum: role cearceaf, prosoape din hartie, hartie igienica, servetele pliate etc.

Protectia personalului in domeniul medical, cosmetic sau alimentar este foarte important. Cele mai utilizate produse de protectie de unica folosinta sunt manusile. Gama larga de manusi medicale pe care o gasiti in magazinul online, deserveste oricarui domeniu in care este necesara protectia mainilor sau protectia subiectului.  In functie de necesitati, puteti opta pentru manusi latex , manusi vinil, manusi nitril, manusi polietilena, manusi CPE, manusi TPE.

Pe langa role medicale si manusi de unica folosinta Dispo Trading comercializeaza multe alte  articole de protectie de unica folosinta precum: halate de unica folosinta, sorturi de unica folosinta, acoperitori incaltaminte, kimonouri de unica folosinta, bonete bufante, acoperitori maneci etc. Pentru oferta completa, va invitam sa vizitati magazinul online.

Experienta de peste 10 ani in domeniul vanzarilor echipamentelor si produselor care asigura protectia la locul de munca se reflecta in calitatea produselor si a serviciilor de vanzare si distributie a si produselor comercializate. Satisfactia clientilor a facut ca marca Missena, marca sub care se vand produsele Dispo Trading, sa fie foarte apreciata.

In plus fata de consumabilele de unica folosinta mentionate, Dispo Trading produce echipament si uniforme de lucru pentru domeniul medical, cosmetic, alimentar, service auto, constructii.

Despre Dispo Trading

Prin promptitudine, flexibilitate si desigur calitatea produselor si serviciilor, Dispo Trading a reusit sa castige un portofoliu de clienti importanti si sa mentina o relatie foarte buna cu acestia.  Produsele comercializate de firma Dispo Trading se vand sub marca Missena, marca inregistrata la OSIM. Calitatea produselor comercializate sub marca Missena este atestata de certificatele ISO 9001/9002, certificatele CE  si alte certificari de calitate si conformitate.  

Pe langa importul si comercializarea produselor de unica folosinta, Dispo Trading produce uniforme de lucru si echipament de protectie. Raportul calitate-pret al produselor si profesionalismul de care da dovada echipa Dispo Trading  asigura satisfactia oricaror parteneri.

Despre DISPO TRADING S.R.L.

Importam si producem echipamente de protectie si articole de unica folosinta pentru domeniul medical si alimentar.
Toate produsele sunt importate si produse sub marca Missena, marca inregistrata la OSIM.