Alukonigstahl participa la conferinta „Proiecte fotovoltaice pentru acoperisuri“

BUCURESTI - 19 februarie 2013

Comunicat tip General in Constructii

Pe 20 februarie 2013, Alukonigstahl va participa la conferinta “Proiecte fotovoltaice pe acoperisuri - Puncte-cheie in dezvoltarea instalatiilor pe acoperisuri de mari dimensiuni in Romania”.

Conferinta dedicata dezvoltarii proiectelor de energie fotovoltaica pe acoperisuri cu suprafete mari, va avea loc incepand cu ora 09.00, la Hotel InterContinental Bucuresti, in data de 20 februarie 2013.

Promotoare in mod traditional a celor mai noi tehnologii pentru constructii cu eficienta energetica ridicata, Alukonigstahl, impreuna cu partenerul sau Schuco International din Germania, a intrat in ultimii 5 ani  si pe piata energiilor regenerabile. Solutiile dezvoltate de departamentul de cercetare al Schuco se adreseaza atat arhitectilor cat si proiectantilor,  instalatorilor, dezvoltatorilor si investitorilor.

Eficienta solutiilor oferite de Alukonigstahl in domeniul centralelor fotovoltaice pentru acoperisuri sau fatade de cladiri este demostrata atat de proiectele implementate in Romania, cat si de experienta europeana.

Combinand sistemele din aluminiu pentru fatade si ferestre eficiente energetic  cu module fotovoltaice  pentru producerea energiei electrice, Alukonigstahl ofera solutii inteligente pentru cladiri independente energetic.

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukönigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Alukönigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro  si http://case.alukoenigstahl.ro/ .

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro