Avantaje pentru casa ta de la Schuco!

BUCURESTI - 26 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii

Avantajecase.ro , noul site lansat de Alukonigstahl, va ofera informatii utile despre sistemele PVC Schuco .

Avantaje pentru casa ta de la Schuco!

Site-ul www.avantajecase.ro a fost creat pentru a facilita accesul beneficiarilor finali catre sistemele Schuco din PVC, precum si catre show-room-urile care prezinta tamplarie PVC Schuco.

Prin intermediul avantajecase.ro, vizitatorii pot accesa informatii practice despre sisteme – dimensiuni de profil, caracteristici de izolare termica, izolare fonica s.a.m.d. Aceasta platforma de comunicare cu utilizatorii de tamplarie PVC este extrem de utila si usor de folosit, utilizatorii avand la dispozitie un formular de cerere de oferta, in care se pot alege diverse configuratii pentru usi, ferestre si usi glisante, precum si combinatia de culori dorita. Beneficiarul va primi raspunsul la aceasta cerere de la cel mai apropiat partener Schuco.

Pe avantajecase.ro pot fi gasite informatii despre ferestre si usi PVC, usi glisante, accesorii, precum si o sectiune ce cuprinde articole despre avantajele si intretinerea sistemelor PVC, referinte si testimoniale de la utilizatori.

In show-room-urile partenere, toti cei interesati pot vedea si studia mostre de ferestre si de usi realizate impecabil, cu diverse tipuri de profile si o gama variata de culori, gandite pentru a satisfice pe deplin din punct de vedere calitativ si estetic fiecare utilizator al sistemelor Schuco.

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukonigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 12 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre ofertele Alukönigstahl, va rugam sa vizitati www. alukoenigstahl .ro.

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Cristofor Columb, nr 2, et. 2, sector 1, Bucuresti
office@streamline.ro
www.streamline.ro