Balsamurile de buze de la Himalaya – protectia ideala pentru buzele dumneavoastra!

BUCURESTI - 24 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Farmaceutic

Hidratare, protectie si catifelare cu ingrediente naturale

Balsamurile de buze de la Himalaya – protectia ideala pentru buzele dumneavoastra!

Indiferent de anotimp, atat pielea cat si buzele noastre au nevoie de ingrijire speciala. O problema cu care ne confruntam frecvent este cea a buzelor crapate, in special in sezonul rece. Temperaturile scazute, vantul sau lipsa hidratarii si obiceiul de a umezi sau a musca buzele sunt factori care le afecteaza constant. Buzele devin uscate si ulterior crapate, senzatia fiind una de disconfort.  

Un balsam de buze hidratant este de aceea indispensabil. De asemenea, prezenta factorului de protectie UV reprezinta un avantaj atat vara cat si iarna. Solutia recomandata de Prisum International este gama de balsamuri de buze de la Himalaya , care va ofera prin ingrediente naturale hidratare, protectie si catifelare cu fiecare utilizare.

 

Balsamul hranitor catifeleaza, hidrateaza si previne uscarea buzelor. Nu contine petrol, coloranti artificiali sau conservanti si are ca ingrediente Uleiul din seminte de Morcovi, cu factor natural de protectie UV si Uleiul din germeni de Grau - o sursa bogata de vitamina E, care hraneste si emoliaza buzele.   

 

Balsamul pentru buze cu Unt de Cacao are un puternic efect hidratant, protejeaza buzele si previne craparea, uscarea si descuamarea lor. Contine Unt de Cacao – sursa de vitamina E, precum si Unt din Arbore de Sal - antioxidant natural.

 

Produsele din gama Himalaya va ofera ingrijirea ideala a buzelor, pentru un zambet frumos in fiecare zi!

 

Produsele sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.himalayaherbals.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania.

 

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Cristofor Columb, nr 2, et. 2, sector 1, Bucuresti
0727873917
office@streamline.ro
www.streamline.ro

Taguri: himalayabalsam buze