Materiale ecologice in noua generatie de produse de la Schuco

BUCURESTI - 14 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Recomandate de Alukonigstahl, produsele “verzi” de la Schuco sunt o prima alternativa la materialele derivate din petrol

Materiale ecologice in noua generatie de produse de la Schuco

Cladirile au o contributie majora la emisiile de gaze cu efect de sera atat in timpul constructiei cat si in timpul exploatarii lor, iar normele si legislatia sunt tot mai exigente. Din aceasta cauza arhitectii si constructorii cer produse noi, pe principii ecologice, care sa maximizeze economia de CO2si sa protejeze resursele naturale.

 

Noua generatie de produse “verzi” de la Schuco ofera o prima alternativa la materialele derivate din petrol. Sistemul pentru pereti cortina FW50.SI Green si Sistemul pentru ferestre din aluminiu AWS 90.SI Green integreaza parti constructive precum bare izolatoare, garnituri sau presoare care au in componenta materiale regenerabile. Cu ajutorul acestora au fost partial inlocuite materii prime fosile si a fost redus consumul energetic necesar producerii acestora.

Pentru o companie bazata pe inovaţie si lider de piata, dedicata in mod constant dezvoltarii şi implementarii solutiilor pentru anvelope de cladiri eficiente energetic, pasul realizat este unul logic.

Materialele sunt obtinute dintr-o planta des intalnita, Ricinus comunis, cunoscuta in Germania drept “copacul minune”. Din seminte se obtine, in urma unui proces de prelucrare, acid sebacic, utilizat pentru productia unor poliamide. Acestea intra in componenta profilului presor pentru pereti cortina FW50+.SI Green si pentru izolatorul “verde” la ferestrele AWS 90 SI.+Green. Garniturile pentru cele doua sisteme sunt de asemenea ecologice: se foloseste EPDM (cauciuc sintetic) obtinut din trestie de zahar, respectiv bioetanol. Toate produsele sunt verificate si certificate anual de catre un institut independent. In acelasi timp, cele doua sisteme au si certificarea pentru case pasive, oferita de institutul din Darmstadt.

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukonigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre ofertele Alukonigstahl, va rugam sa vizitati www. alukoenigstahl .ro

 

 

 

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Cristofor Columb, nr 2, et. 2, sector 1, Bucuresti
0727873917
office@streamline.ro
www.streamline.ro